pravila privatnosti

Osiguravanje privatnosti

Ova izjava o privatnosti definira kako www.mesnice-bodjirkovic.hr koristi i štiti informacije koje dajete korištenjem naše web stranice. www. mesnice-bodjirkovic.hr se obvezuje čuvati vašu privatnost. Ako vas molimo za bilo kakve informacije na temelju kojih vas je moguće identificirati tijekom korištenja ove stranice, jamčimo vam da će one biti korištene isključivo u skladu s ovom izjavom o privatnosti. www. mesnice-bodjirkovic.hr se povremeno može izmijeniti nadgradnjom sadržaja. Molimo vas da povremeno provjeravate stranicu da biste se uvjerili da se slažete sa svim promjenama.

Upravljanje i obrada osobnih podataka

Pravilnik o privatnosti (zajedno s našim općim uvjetima poslovanja), navodi uvjete pod kojima Mesarski obrt „Bođirković“ koristi i štiti sve osobne podatke i druge srodne informacije, koje dajete prilikom korištenja internetske stranice www. mesnice-bodjirkovic.hr. Mesarski obrt „Bođirković“ mora štititi vašu privatnost, uključujući osobne podatke i obvezuje se da će se pridržavati ovih obveza. Korištenjem ove internet stranice, korisnik potvrđuje, da prihvaća i slaže se s cjelokupnim sadržajem ove politike zaštite podataka, ukoliko ne zahtijevaju dodatne oblike suglasnosti za pojedinačne slučajeve. Ova se pravila o privatnosti mogu izmijeniti ili ažurirati u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti ili upozorenja. Koristeći ovu stranicu nakon izmjene ili dopune, korisnik potvrđuje, da se slaže s izmjenama i dopunama.

Osobni podaci se prikupljaju radi pravilnog zaprimanja narudžbi, ponuda, komunikacije s kupcima, statističke analize u svrhu poboljšanja performansi internet stranice i usluga, a ako date svoju suglasnost, šaljemo i informacije o našim promocijama u vezi novih proizvoda i posebnih ponuda, koje se šalju putem e-maila, SMS-a ili poštom sve dok ne pošaljete zahtjev za otkazivanje/odjavu.

Prikupljamo sljedeće podatke:

 • IP adresa
 • ime
 • prezime
 • datum rođenja
 • spol
 • adresa i adresa za dostavu
 • broj telefona
 • e-mail adresa
 • vrijeme i datum registracije
 • arhiva komunikacije s internet trgovinom
 • kolačići (popis kolačića)

U isto vrijeme izvodimo općenitu statističku obradu podataka o kupcima i njihovim narudžbama te potencijalnim kupcima (kontaktima), na podlozi koje izvodimo interne analize prodaje, ponovnih narudžbi i agregatnog ponašanja kupaca te pratimo i optimiziramo svoju poslovnu učinkovitost i optimiziramo svoje oglašavanje. Ova vrsta statističkog praćenja nam omogućava općenito optimizirati poslovanje i oglašavanje te na podlozi toga korisniku ponuditi cjenovno dostupnije proizvode, usluge i bolju sigurnost osobnih podataka.

Mesarski obrt „Bođirković“ poštuje privatnost korisnika internet stranice www. mesnice-bodjirkovic.hr, te se obvezuje, da će prikupljeni osobni podaci biti pažljivo čuvani i neće biti proslijeđeni trećim osobama bez suglasnosti korisnika ili da će biti korišteni isključivo za gore navedene svrhe, osim u slučajevima kada takve podatke zatraži nadležna nacionalna vlast, koja bi imala pravnu osnovu za to i u slučaju sumnje na zlostavljanje od strane korisnika internet stranice. Mesarski obrt „Bođirković“ podatke može proslijediti samo ugovornim obrađivačima podataka.

Dostavnoj službi moramo javiti ime i prezime korisnika, adresu dostave, broj telefona i e-mail adresu.

Čuvanje osobnih podataka

Prilikom registracije ili kupnje kupac daje dozvolu i suglasnost Mesarskom obrtu „Bođirković“, Školska 14, 32 227 Borovo, za prikupljanje, obrađivanje i čuvanje danih osobnih podataka. Sve osobne podatke koje Mesarski obrt „Bođirković“ obrađuje na osnovi zakona, isto tako čuva u okviru zakonsko određenog razdoblja. Mesarski obrt „Bođirković“ se obavezuje da će pomno i u skladu sa zakonodavstvom čuvati sve podatke korisnika. S namjerom da se spriječi neautoriziran dostup ili otkrivanje, prihvatili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke procedure za sigurnu pohranu i čuvanje informacije koje skupljamo preko interneta.

Mesarski obrt „Bođirković“ će čuvati vaše osobne podatke toliko vremena koliko je potrebno da se ostvare namjene u koje su osobni podaci bili prikupljeni i obrađeni (npr. kako bi imali pristup i mogli koristiti vaš internetski račun i internetsku stranicu prodavatelja, kako bi prodavatelj mogao ispuniti vašu narudžbu, za provjeru vaših plaćanja i ispunjenje drugih vaših i/ili obaveza prodavatelja, kako bi mogli pristupati do posebnih informacija koje dostupne, kako bi vam prodavatelj mogao slati e-novosti i sl.).

Predani smo pružanju sigurnosti vaših podataka. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, usvojili smo odgovarajuće postupke upravljanja, fizičke i elektroničke postupke, kako bismo sigurno pohranili i zaštitili informacije koje prikupljamo na internet stranici.

Korisnik je i sam odgovoran za čuvanje osobnih podataka tako da se pobrine za sigurnost svojeg korisničkog imena i lozinke te odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svojeg kompjutera.

Zbirka osobnih podataka je registrirana na internet stranici www.mesnice-bodjirkovic.hr.

Uvijek imate pravo na besplatne informacije, gdje možete provjeriti točnost pohranjenih podataka. Ako želite, možete nas kontaktirati putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i pošaljite nam zahtjev putem e-maila ili poštom. Pri prenošenju podataka, izvršit će se eventualne ispravke ili brisanja ukoliko su u skladu sa zakonom.

Sigurnost

Obvezujemo se osiguravanju sigurnosti vaših informacija. S namjerom da se spriječi neautoriziran pristup ili otkrivanje, prihvatili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke procedure za sigurnu pohranu i čuvanje informacije koje skupljamo preko interneta.

Kako koristimo kolačiće

Kolačić je mala datoteka koja treba vašu dozvolu da se zapiše na tvrdi disk vašeg kompjutera. Kada je jednom prihvatite, datoteka je dodana i kolačić pomaže analizirati internet promet ili vam javi kada posjetite specifičnu internet stranicu. Kolačići dozvoljavaju da se aplikacije odazovu s obzirom na vaše zahtjeve. Aplikacija može prekrojiti svoje operacije s obzirom na vaše potrebe i želje za prikupljanjem i čuvanjem informacija o vašim preferencijama.

Internet promet koristimo za identifikaciju koje su stranice bile korištene.

To nam pomaže analizirati podatke o našem internet prometu i poboljšati našu internet stranicu tako da je prilagođavamo vašim potrebama. Te podatke koristimo isključivo za analitičke potrebe te ih nakon toga odstranimo iz sistema.

Kolačići nam pomažu da vam osiguramo najbolju internet stranicu tako da nam omoguće praćenje za koje stranice smatrate da su zanimljive a koje ne. Kolačić nam ni u kom slučaju ne omogućuje pristup do vašeg kompjutera ili bilo koje druge informacije o vama, kao što su one koje ste dijelili s nama. Možete se odlučiti za ne prihvaćanje ili odbijanje kolačića. Većina internet pretraživača automatski prihvaća kolačiće a vi možete promijeniti podešavanja pretraživača i odbiti kolačiće ako to želite. To može uzrokovati gubitak svih prednosti pojedinačne stranice.

Poveznica do druge stranice

Naša internet stranica može sadržavati poveznice do drugih internetskih stranica. Ako bilo koju od njih iskoristite da se preusmjerite s naše stranice, morate znati da nemamo nikakve kontrole nad drugim stranicama. Zato nismo odgovorni za zaštitu privatnosti s obzirom na bilo kakve informacije koje ćete podijeliti za vrijeme posjećivanja druge stranice i zato ona nije dio ove izjave o osiguravanju privatnosti. Pozivamo vas za da pažljivo provjerite i pregledate njihovu izjavu o osiguravanju privatnosti.

Kontroliranje vaših osobnih informacija

Na sljedeći se način možete odlučiti za zabranu prikupljanja ili korištenja vaših osobnih podataka:

- kad god vas sistem moli za unos informacija u formular na internet stranici, pogledajte polje u kojem možete izabrati onemogućavanje prikupljanje informacija za prikupljanje bilokakvih informacija za marketinške potrebe.

- ako ste se prethodno složili s korištenjem vaših osobnih informacija za potrebe direktnog oglašavanja, to možete izmijeniti bilo kada na način da nam pošaljete pismo ili e-poštu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

- Vaše osobne podatke nećemo prodavati, distribuirati ili posuđivati trećim osobama bez vašeg pristanka ili ako nam tako nalaže zakon. Vaše osobne podatke možemo koristiti samo u promocijske svrhe trećih stranaka za koje smatramo da će vam biti zanimljive, ukoliko nam javite da bi vas to zanimalo.

- u svakom trenutku možete zahtijevati i detalje osobnih informacija, koje o vama čuvamo prema Aktu o zaštiti podatka iz 1998. Usluga se plaća. Ako želite kopiju informacija koje o vama čuvamo, molimo, pišite nam na Mesarski obrt „Bođirković“, Školska 14, 32227 Borovo.

- ako smatrate da su bilo koje informacije koje imamo prikupljene o vama nepravilne ili nepotpune, pišite nam ili pošaljite e-mail što je prije moguće. Bilo kakve nepravilne informacije ćemo pokušati ispraviti u najkraćem mogućem vremenu.

Popis kolačića koje prikupljamo

COOKIE name

COOKIE Description

_utma
_utmb
_utmc
_utmz

Ovi se kolačići koriste za prikupljanje informacija o različitim načinima korištenja stranice od strane korisnika, što koristimo za poboljšanje korisničkog iskustva. Kolačići pohranjuju informacije o broju posjetitelja koji posjećuju stranicu i od kuda su ti korisnici stigli te internet stranicama koje su posjetili.

Pročitajte Googlovu izjavu o osiguravanju privatnosti.

CART

Asocijacija s vašom internet košaricom.

CATEGORY_INFO

Pohranjuje informacije o kategoriji na stranici, što omogućuje brže prikazivanje stranice.

COMPARE

Artikli koji su na vašem popisu za usporedbu artikala.

CURRENCY

Vaša odabrana valuta.

CUSTOMER

Kriptirana verzija vašeg korisničkog ID koji se koristi u trgovini.

CUSTOMER_AUTH

Indikator koji osigurava informacije o vašoj trenutačnoj prijavi na stranici.

CUSTOMER_INFO

Kriptirana verzija korisničke grupe kojoj pripadate.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

Segment ID stranke.

EXTERNAL_NO_CACHE

Zastavica koja pokazuje da li je pred memoriranje isključeno ili ne.

FRONTEND

ID sesije na serveru.

GUEST-VIEW

Dozvoljava gostima uređivanje svog vrsnog reda.

LAST_CATEGORY

Zadnja kategorija koju ste posjetili.

LAST_PRODUCT

Zadnji artikl koji ste pregledali.

NEWMESSAGE

Pokazuje da li je bila primljena nova poruka.

NO_CACHE

Pokazuje da li je dozvoljeno korištenje pred memoriranja.

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Link do informacije o vašoj košarici i povijesti posjećivanja, ukolko ste to zahtijevali od stranice.

POLL

ID anketa u kojima se nedavno glasovali.

POLLN

Informacije o anketama u kojima se nedavno glasovali.

RECENTLYCOMPARED

Artikli koje ste nedavno uspoređivali.

STF

Informacije o artiklima koje se poslali prijateljima e-poštom.

STORE

Pogled trgovine i jezik koji ste odabrali.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Podatak da korisnik dozvoljava korištenje kolačića.

VIEWED_PRODUCT_IDS

Artikli koje ste nedavno pregledavali.

WISHLIST

Enkriptiran popis artikala dodan na vaš popis želja.

WISHLIST_CNT

Broj artikala na vašem popisu želja.

Objava promjena

Svaka promjena naše politike o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na toj internetskoj stranici. Korištenjem internetske stranice, pojedinac potvrđuje da prihvaća i slaže se s cjelokupnim sadržajem ovih pravila o privatnosti.