Dobro došli! Prijava / REGISTRACIJA

KOŠARICA : 0,00 kn

0
Košarica je prazna!
Proizvod osvježi

Kategorije

Ponedjeljak, 12 Srpanj 2021 10:08

STJECANJE ZNAKA "HRVATSKA KVALITETA"

* Sadržaj publikacije /emitiranog materijala isključiva isključiva je odgovornost Obrta za proizvodnju, preradu i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda „Bođirković“.

Stjecanje znaka „Hrvatska kvaliteta“ za 3 proizvoda

Kao dokaz kvalitete naših proizvoda, ponosni smo nositelji još jednog  - znaka

 

„Hrvatska kvaliteta – Croatian Quality“

 

koje nam je dodijeljeno kao pravo na korištenje u travnju 2021. godine od strane Hrvatske gospodarske komore, Savjeta vizulanog označavanja hrvatskih proizvoda i usluga – i to za proizvode: ĆEVAP FORMIRAN – MESNI PRIPRAVAK, DOMAĆA KOBASICA TRAJNA TE ROŠTILJ KOBASICA

Naziv projekta: „Znakovi kvalitete“

Naziv korisnika: Obrt za proizvodnju, preradu i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda „Bođirković“, vl. Živojin Bođirković, Školska 14, Borovo

Ukupna vrijednost projekta: 48.000,00 kuna

EU sufinanciranje projekta: 48.000,00 kuna (100 % bespovratna sredstva)

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskg fonda (Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.)

Razdoblje provedbe projekta: travanj 2021.-travanj 2023.

Opis, cilj i očekivani rezultati projekta:

Cilj je projekta povećanje prepoznatljivosti kvalitete naša tri proizvoda na domaćem i inozemnom tržištu, svim kupcima direktno kroz lanac maloprodajte, a tako i kroz lanac  veleprodaje (restorana, ostalih ugostitelja). Korištenjem znaka „Hrvatska kvaliteta“ želimo dokazati da naši proizvodi svojom kvalitetom i tradicijom daleko premašuju sve uvozne proizvode drugih proizvođača.

Rezultat projekta je realizacija prava na korištenje znaka Hrvatska kvaliteta, a pokazatelj je povećanje potražnje i proizvodnje ćevapa, kobasice te roštilj kobasice.

Kontakt osoba:

Bojan Bođirković; +385 91 1959 111; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

za više informacija: www.strukturnifondovi.hr

Tri proizvoda koja su udovoljila pravo na upotrebu znaka su Roštilj kobasica, Ćevap formiran – mesni pripravak te Domaća kobasica trajna.

Naša Roštilj kobasica je proizvod od svježeg mesa, blago odimljen i nije termički obrađen. Sadrži prirodne konzervanse, sol i prirodnu aromu dima.

 

Naš dobro poznati Ćevap proizvod je od mljevenog mesa, s dodatkom začina, oblikovan u male, ukusne valjke.

 

Naša Domaća trajna kobasica napravljena je od svinjskog mesa, masnoće i začina ugodnog je blago slanog okusa i s prirodnom aromom dima, a može se poslužiti kuhana, pečena ili pak sirova kao narezak.

Prijavite se na novosti i osvojite do 20% popusta

Kontakti

  • Školska 14
    32227 Borovo
  • +385 (0)32 638 818 | +385 (0)98 195 9111
  • Radnim danom od 8 - 16h

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.