Narudžbe: 032/638-818

Opći uvjeti poslovanja

Super User by

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

 

Internetskom stranicom www.mesnice-bodjirkovic.hr upravlja Obrt za proizvodnju, preradu i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda „Bođirković“.

 

Osnovni podaci obrta:

 

Puni naziv: Obrt za proizvodnju, preradu i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda „Bođirković“, vl. Živojin Bođirković

Adresa: Školska 14, 322 27, Hrvatska

Telefon: +385 32 638 818; +385 32 638 819  (ponedjeljak – petak 06:00 – 15:00)

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Matični broj: 91464358

OIB: 02485486102

Broj računa: HR3323600001102274408 (Zagrebačka banka d.d. Zagreb)

 

Obrt je obveznik PDV-a.

 

Opći uvjeti poslovanja i korištenja internet stranice www.mesnice-bodjirkovic.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača te ostalim propisanim zakonodavstvom Republike Hrvatske za prodaju preko interneta i takvim načinom poslovanja. Uvjeti su vezani za rad www.mesnice-bodjirkovic.hr,  te poslovni odnos između Obrta za proizvodnju, preradu i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda „Bođirković“ (u nastavku Mesarski obrt „Bođirković“ ili prodavatelj) i registriranih korisnika (u nastavku: korisnici) i kupcima artikala ili usluga (u nastavku: kupci).

 

1. Općenito o www.mesnice-bodjirkovic.hr

 

www.mesnice-bodjirkovic.hr je internetska stranica putem koje se prodaju trajni i polutrajni suhomesnati proizvodi te svježe meso.

 

2. Ponuda i izvor

 

Ponuda artikala se na internetskoj stranici zbog prirode poslovanja može mijenjati na dnevnoj bazi. Cijene pojedinačnih artikala su redovne cijene i akcijske cijene, odnosno cijene s popustom.

 

Mesarski obrt „Bođirković“ odgovoran je za kvalitetu artikala i izvođenje usluge kao i za moguće pritužbe ili posljedice korištenja artikla ili usluge.

 

Fotografije, slike ili video materijali objavljeni u okviru ponude vlasništvo su Mesarskog obrta „Bođirković“ ili njezinih dobavljača, poslovnih partnera ili su isključivo simbolični i ne jamče detaljne značajke artikla ili usluge, te mogu samo prikazivati simbolične ili stvarne usluge, ponudu, poduzeće ili artikle.

 

Svi proizvodi su originalni jer dolaze iz vlastite proizvodnje.

 

3. Kupnja i račun

 

Mesarski obrt „Bođirković“ je poduzeće koje nudi i prodaje artikle ili usluge preko interneta.

Kupac iznos plaća Mesarskom obrtu „Bođirković“, a zajedno s artiklom ili uslugom prima i račun. U svakom paketu nalazi se i račun, a kupac ga može dodatno zaprimiti i na email adresu ako tako želi.

 

Proizvode naručene na web stranici www.mesnice-bodjirkovc.hr šaljemo isključivo na područje Republike Hrvatske.

 

Registracijom posjetitelj/kupac postaje korisnik i stječe pravo na kupnju i pristup svim podacima iz ugovora na daljinu.

 

Ugovor sklopljen na daljinu između ponuđača (poduzeće Mesarski obrt „Bođirković“ i kupca u web trgovini www.mesnice-bodjirkovic.hr potpisan je u trenutku kada ponuđač (poduzeće Mesarski obrt „Bođirković“) potvrdi narudžbu i kupac primi e-mail o statusu svoje narudžbe.

 

Od tog trena su sve cijene i ostali uvjeti određeni i važe kako za ponuđača (poduzeće Mesarski obrt „Bođirković“) tako i za kupca.

 

Kupac je osoba s podacima navedenim u narudžbi. Kasnije podatke o kupcu nije moguće mijenjati.

Ugovor o kupnji (prva elektronička poruka o dodjeli i statusu narudžbe/ugovora) pohranjuje se elektronički na serveru poduzeća Mesarski obrt „Bođirković“.

 

4. Načini plaćanja

 

Kupnja preko stranice www.mesnice-bodjirkovic.hr je sigurna, jednostavna i udobna. Kupac se mora pobrinuti da su njegovi podaci ispravni i istiniti, bez obzira na način plaćanja.

 

Omogućujemo sljedeće načine plaćanja:

 

Plaćanje kreditnim karticama (na Internet stranici  www.mesnice-bodjirkovic.hr)

 

Putem naprednog CorvusPay sustava karticama Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Visa Premium. Moguće je samo jednokratno plaćanje, ne omogućujemo obročno plaćanje.

 

Plaćanje pouzećem (preuzimanjem pošiljke preko dostavnih službi):

 

Primatelj plaća robu u gotovini prilikom isporuke. Dostavna služba preuzima novac i sigurno i brzo ga transferira na pošiljateljev račun – uobičajeno u roku tri radna dana po isporuci. Prilikom plaćanja gotovinom ne računa se trošak provizije.

 

5. Cijena ponude

 

Cijene svih ponuda artikala ili usluga unaprijed su određene i sadrže PDV. Dostava se plaća posebno i nije uračunata u maloprodajnu cijenu proizvoda prikazana na www.mesnice-bodjirkovic.hr. Cijene važe za sve kupce no samo i isključivo za vrijeme trajanja pojedinačne ponude i u slučaju plaćanja navedenih u ovim općim uvjetima i samo na internet stranici www.mesnice-bodjirkovic.hr.

 

Cijene vrijede do trenutka kad paket zaprimite. Zadržavamo pravo promjene valjanosti cijena.

Cijene se zaokružuju na dva decimalna mjesta (1 lipa).

 

Registracijom posjetitelj / kupac postaje korisnik i stječe pravo na kupnju i pristup svim podacima iz ugovora na daljinu.

 

Ugovor sklopljen na daljinu između ponuđača (poduzeće Mesarski obrt „Bođirković“) i kupca u web trgovini www.mesnice-bodjirkovic.hr potpisan je u trenutku kada ponuđač (poduzeće Mesarski obrt „Bođirković“) potvrdi narudžbu i kupac prima prvu elektroničku poruku o statusu svoje narudžbe.

 

Od tog trena su sve cijene i ostali uvjeti određeni i važe kako za ponuđača (poduzeće Mesarski obrt „Bođirković“) tako i za kupca.

 

Kupac je osoba s podacima navedenim u narudžbi. Kasnije podatke o kupcu nije moguće mijenjati.

Ugovor o kupnji (prva elektronička poruka o dodjeli i statusu narudžbe/ugovora) pohranjuje se elektronički na serveru poduzeća Mesarski obrt „Bođirković“.

 

6. Postupak registracije i kupnje na www.mesnice-bodjirkovic.hr

 

Kako bi korisnik bio u mogućnosti kupovati na internet stranici www.mesnice-bodjirkovic.hr, može se registrirati. Korisnik navodi svoje podatke, adresu e-pošte, adresu za dostavu i ostale podatke. Korisničko ime dodjeljuje www.mesnice-bodjirkovic.hr, a predstavlja e-poštu korisnika. Lozinku korisnik odabire sam, a kasnije je može promijeniti sukladno željama. Lozinka se šalje e-poštom. Registracija na stranici korisniku omogućuje kupnju i provjeravanje statusa narudžbe.

 

1. Korisniku se kod prijave dodjeljuje korisničko ime, lozinku izabere sam (lozinka se može kasnije promijeniti). Na e-mail prima lozinku s kojom pristupa svom korisničkom profilu.

2. Korisnik odabire željenu ponudu i način plaćanja te izvršava kupnju.

3. Po isteku ponude (nakon određenog termina ili rasprodaje zalihe) ponuda se skida sa stranice ili se objavi informacija “nema na zalihi”.

4. Klikom na “Kupi” i ˝U košaricu˝ korisnik započne postupak kupnje, odabire način plaćanja i izvršava kupnju.

 

Korisnik ima u rubrici “Moj profil” pregled nad stanjem svojih narudžbi.

Korisniku se na adresu e-pošte šalje i informativno obavještenje o izvedenoj kupnji.

Kupnja je provedena kada korisnik izvede uplatu na pravilan način.

 

Nakon slanja narudžbe, kupac e-poštom prima obavijest da je njegova narudžba zaprimljena. Kupac ima pravo stornirati narudžbu isključivo putem e-pošte na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasnije do 15:00 sati na dan kada je narudžba predana. Adresa e-pošte s koje se šalje zahtjev za storniranje narudžbe mora biti isti onome koji se koristi kod potvrđivanja kupnje. Ukoliko kupac narudžbu ne stornira, narudžba se obrađuje.

 

Ponuđač može za provjeru podataka ili garanciju pravilne dobave kontaktirati kupca na njegov kontaktni broj. Ugovor o kupnji određenih artikala između kupca i ponuđača je na taj način neopozivano sklopljen. Detalji o ugovoru sklopljenom na daljinu su uvijek dostupni na internet stranici www.mesnice-bodjirkovic.hr, kamo korisnik pristupa svojim korisničkim imenom i lozinkom, koje prima prilikom prve registracije. Cijene važe kako su prikazane u trenutku slanja narudžbe.

 

7. Sigurnost kupnje platnim karticama

 

Kupnja preko platne kartice je sigurna, budući da se Mesarski obrt „Bođirković“ brine za tehnološka i organizacijska sredstva za zaštitu prijenosa i pohrane osobnih podataka te plaćanja. Pobrinuli smo se za sigurne autorizacije i transakcije preko platnih kartica, koje se vrše u realnom vremenu s trenutačnim provjeravanjem podataka kod banaka. Podaci o karticama ne pohranjuju se na serveru.

 

Izjava o sigurnosti online plaćanja

 

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost vaših kartičnih podataka već́ od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od vašeg web preglednika do banke koja je izdala vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

 

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

 

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

 

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom vaših kartičnih podataka.

 

8. Čuvanje osobnih podatka

 

Prilikom registracije ili kupnje, kupac dozvoljava Mesarskom obrtu „Bođirković“ prikupljanje, obrađivanje i čuvanje osobnih podataka u skladu sa Zakonom o čuvanju osobnih podataka.

Mesarski obrt „Bođirković“ se obavezuje da će pomno i u skladu sa zakonodavstvom čuvati sve podatke korisnika.

Podaci se skupljaju na osnovi osobnog pristanka pojedinca i na vrijeme od 5 godina, osim ako Zakon o čuvanju osobnih podataka ne nalaže drugačije.

 

Osobni se podaci skupljaju s namjerom nesmetanog izvođenja narudžbi odnosno ponuda, komunikaciju s kupcem, statističku analizu za poboljšanje rada internet stranica i usluga te, ukoliko se kupac odluči, za slanje obavijesti, novosti i ponuda preko mobilnih uređaja, e-pošte, pismenim putem na adresu stanovanja.

U okviru toga skupljaju se sljedeći podaci: IP adresa, ime, prezime, adresa stalnog ili privremenog boravka, datum rođenja, spol, telefonski broj, adresa e-pošte, vrijeme i datum registracije te arhiva komunikacije s internetskom trgovinom. Ukoliko se radi o poklon bonu prikuplja se još i ime i prezime daroprimatelja te njegova adresa.

 

Mesarski obrt „Bođirković“ poštuje privatnost korisnika internet stranice www.mesnice-bodjirkovic.hr te se obavezuje da će prikupljene podatke brižno čuvati te ih bez pristanka neće posredovati trećoj osobi, odnosno, neće ih koristiti za svrhe osim gore navedenih, osim u slučajevima kada bi te podatke zahtijevao nadležni državni organ, koji bi za to imao zakonsko osnovu i u slučaju sumnje zloupotrebe od strane korisnika internet stranice. Mesarski obrt „Bođirković“ može podatke posredovati samo obrađivaču podataka s kojim ima sklopljen ugovor.

Unos osobnih podatka i podatka za plaćanje izvodi se preko internet obrasca, zaštićenog istim ili sličnim šifriranim mehanizmima, koje koriste banke i druge pouzdane institucije.

 

Korisnik je i sam odgovoran za čuvanje osobnih podataka tako da se pobrine za sigurnost svojeg korisničkog imena i lozinke te odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svojeg kompjutera.

Zbirka osobnih podataka je registrirana na internet stranici informacijskog povjerenika.

 

9. Komunikacija s korisnicima

 

Komunikacija s korisnicima www.mesnice-bodjirkovic.hr odvija se preko internet stranice i preko elektroničkih poruka, dakle preko sredstava za komunikaciju na daljinu, u određenim slučajevima i putem telefona odnosno pošte. Komunikacija s korisnicima odvija se i preko društvenih mreža na kojima je registriran profil www.mesnice-bodjirkovic.hr.

Korisnik se s određenom ponudom upoznaje na internet stranici www.mesnice-bodjirkovic.hr ili preko oglasa u tiskanim, elektroničkim ili internet medijima.

Ponuda na internet stranici bit će sastavljena tako da će iz njezine poruke biti jasno i vidljivo da se radi o ponudi artikala ili usluga s određenim popustima, akcijama ili pogodnostima, te uvjetima pod kojim će biti moguće pridobiti određenu ponudu.

 

Korisnik će se moći prijaviti na e-novosti (newsletter) i od njih na jednostavan način odjaviti. Obavijesti uključuju informacije o aktualnim ili budućim ponudama, promociju www.mesnice-bodjirkovic.hr te druge promidžbene poruke www.mesnice-bodjirkovic.hr ili njezinih partnera. Smatra se da je za primanje obavijesti potreban osobni pristanak i primanje nije moguće ukoliko prilikom registracije korisnik to ne označi ili se na drugi način ne prijavi na primanje novosti.

 

10. Osnovne informacije za korisnike

 

Na internet stranici www.mesnice-bodjirkovic.hr nalaze se informacije o poduzeću koje upravlja internet stranicom. Te informacije su ime i sjedište poduzeća, kontakti te druge potrebne informacije, a posebno one koje zahtjeva zakonodavstvo.

 

Korisnici će na stranici pronaći i ostale informacije vezane za artikle ili uslugu, uvjete dostave, valjanost ponuda i ostale informacije.

 

Korisnici koji imaju bilo kakva pitanja vezana za ponudu, pitanja mogu postaviti preko internet stranice, e-pošte, telefonskim putem ili preko društvenih mreža. Način postavljanja biti će objašnjen na samoj internet stranici, društvenoj mreži ili drugačije. www.mesnice-bodjirkovic.hr ta pitanja može zajedno s odgovorima i objaviti. Ukoliko će se raditi o automatskoj objavi, www.mesnice-bodjirkovic.hr zadržava pravo brisanja teksta koji je uvredljiv, nemoralan ili kažnjiv.

Pitanja i ostali tekstovi izražavaju mišljenje njihovog autora i www.mesnice-bodjirkovic.hr ne preuzima odgovornost za njih.

Pitanja vezana za ponude ili druga pitanja mogu se slati preko e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili nas možete kontaktirati na telefonski broj +385 32 638 818 radnim danima od 6:00 do 15:00 sati.

 

11. Pritužbe i sporovi

 

Mesarski obrt „Bođirković“ će se truditi da svaku nejasnoću, komentar ili pritužbu riješi u što kraćem roku i pri tome će poštivati zakonodavstvo (Zakon o sigurnosti potrošača), te se maksimalno potruditi da se postigne dogovor.

Korisnicima su dostupni sljedeći kontakti:

– pismenim putem na adresi

– Mesarski obrt „Bođirković“, Školska 14, 32227 Borovo

– pismeno na adresu e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

– telefonski na broj +385 32 638 818, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00

 

Postupak obrađivanja je tajan. Ukoliko se ne postigne dogovor, sporove će rješavati nadležni sud.

 

Reklamacije vezane za kvalitetu ali i odvijanje same ponude kupac i Mesarski obrt „Bođirković“ rješavaju sami.

 

12. Odricanje odgovornosti

 

Internet stranica www.mesnice-bodjirkovic.hr posluje na način kataloške prodaje artikala i usluga. Usprkos trudu da ponuda bude što točnija i ažurnija, može se desiti da se podaci o artiklu, cijeni ili usluzi promijene tako brzo da ih ne uspijemo ispraviti i da se još uvijek nepromijenjeni nalaze na internetskoj stranici. U slučaju narudžbe takvog artikla ili usluga, Mesarski obrt „Bođirković“ kupce obavijesti i kupnju stornira, odnosnu kupcu omogući prekid narudžbe ili se dogovori za neke druge mogućnosti.

Zadržavamo pravo tipografskih pogreška i pogreška koje se proizlaze iz nenamjernog rada informacijsko-tehničkog sustava internet stranice.

Mesarski obrt „Bođirković“ ne odgovara za točnost podatka, unesenih od strane kupaca.

 

13. Prava kupaca

 

Smatra se da je kupnja izvedena preko Ugovora sklopljenog na daljinu. Jezik u koje se Ugovor sklapa je hrvatski.

 

Kupac / Potrošač može zahtijevati svoja prava na temelju pravila o odgovornosti za materijalne nedostatke ako obavijesti prodavatelja (Mesarski obrt „Bođirković“) o pogrešci u roku od pet dana od dana otkrivanja pogreške. U obavijesti o pogrešci, potrošač mora točno opisati pogrešku i dopustiti dobavljaču da pregleda proizvod. Prodavatelj nije odgovoran za stvarne nedostatke robe koji se pojavljuju nakon što su prošao rok za reklamaciju (pet dana) od trenutka kada je proizvod isporučen.

 

Kupac može zahtijevati (pismeno, putem elektronske pošte, telefonski ili osobno) ugovor sklopljen na daljinu, te mu se taj može poslati poštom na adresu stanovanja, u elektroničkom obliku preko e-pošte ili ga može osobno preuzeti na sjedištu poduzeća.

Kupac ima pravo da u roku dva (2) dana od narudžbe poduzeću javiti da prekida narudžbu bez navođenja razloga za svoju odluku. Ako je kupac artikl već platio, poduzeće mu mora vratiti uplaćen iznos u roku četrnaest (14) dana od primitka poruke o prekidu narudžbe. Vraćeni iznos ne uključuje trošak dostave.

Ukoliko je kupac artikl već primio, unutar pet dana (5) od primitka može poduzeću javiti da želi artikl vratiti. Mesarski obrt „Bođirković“ kupcu mora uplaćeni iznos vratiti u roku četrnaest (14) dana nakon primitka vraćenog/opozvanog artikla. Vraćeni iznos ne uključuje trošak dostave. Potrošač u vezi s otkazivanjem ugovora pokriva samo troškove povrata robe.

 

Broj računa na kojeg želite zaprimiti povrat novca, obavezno nam pošaljite na email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

U roku od pet (5) dana od pisane obavijesti, kupac mora vratiti robu, Mesarski obrt „Bođirković“ mu mora vratiti uplaćeni iznos u roku od četrnaest (14) dana nakon primitka vraćene / otkazane robe. Potrošač mora vratiti proizvod prodavatelju neoštećen, nepromijenjen i u nepromijenjenoj količini, osim ako je predmet uništen, neispravan, izgubljen ili se njegova količina smanjila, a da potrošač nije kriv. Potrošač proizvod ne smije slobodno koristiti sve do otkazivanja ugovora. Potrošač može izvršiti pregled i testiranje proizvoda isključivo u takvoj mjeri koja je strogo potrebna za utvrđivanje činjenica. Potrošač je odgovoran za smanjenje vrijednosti robe ako je smanjenje posljedica ponašanja koje nije strogo potrebno za određivanje prirode, karakteristika i djelovanja proizvoda. Potrošač nema pravo odustati od ugovora, čiji je predmet proizvod koji je proizveden prema preciznim uputama potrošača, koji je prilagođen njegovim osobnim potrebama, koji zbog svoje prirode nije pogodan za povrat, koji je vrlo kvarljiv ili mu je istekao rok upotrebe.

Artikl ćemo vam zamijeniti i u slučaju ako vam je zbog naše greške poslan krivi artikl. Uplaćeni iznosi Vam vraćamo čim primimo vraćeni artikl.

Kupac u cijelosti plaća trošak dostave vraćanja artikla.

 

Ukoliko Mesarski obrt „Bođirković“ s razlogom sumnja da kupac namjerno obavlja kupnju i zatim opoziva narudžbu, s jedinim razlogom da bi zavarao ili činio nažao poduzeću Mesarski obrt „Bođirković“, kupac nema pravo na povrat novca.

 

14. Isporuka robe

 

Dostavu vršimo preko naših dostavnih partnera ili vlastitom dostavom, a trošak dostave je fiksan i ne ovisi o količini naručenih proizvoda.

 

Cijena dostave:

 

Minimalna narudžba treba biti iznad 300,00 kn.

 

Narudžba za čiju dostavu se koriste usluge naših dostavnih partnera varira i iznosi od 20-50 kuna po pošiljci, ovisno o kojoj se dostavnoj službi radi (i njihovim cjenicima).

 

Dostava koja se vrši vlastitim dostavnim vozilima u vlasništvu Mesarskog obrta Bođirković je BESPLATNA, ali pod uvjetom da se dostava vrši na adrese koje obuhvaćaju navedeno mjesto i njegovu okolicu:

 • Vinkovci i okolica
 • Vukovar i okolica
 • Osijek i okolica
 • Zagreb i okolica
 • Velika Gorica i okolica
 • Rijeka i okolica

 

U slučaju problema s dostavom, javite nam se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kako bismo provjerili što se dogodilo s Vašim paketom.

 

Rokovi i uvjeti isporuke

 

Usprkos tome što rokovi slanja prema uvjetima kupnje iznose 2-5 radnih dana (a zakonski 30 dana), vaša narudžba će biti isporučena u tom roku. Vikendom i praznicima ne isporučujemo.

 

Imajte na umu da se vrijeme isporuke može produljiti zbog izvanrednih okolnosti na koje nemamo utjecaja (kvar, nezgode, greške u adresi, uvjeti na cesti, blagdani, itd.).

Izuzetak je dostava na otoke koja se vrši prema rasporedima dostave naših partnera. Sve detalje oko rokova isporuke možete saznati na njihovim web stranicama.

 

Kupac od dostavne službe dobiva e-mail ili SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave, kao i o eventualnom iznosu pouzeća. Prvi SMS i e-mail kupac dobiva u trenutku kada dostavna služba pripremi paket (ako je ostavio e-mail i broj mobitela prilikom narudžbe), a drugi na sam dan dostave. U drugom SMS-u i e-mailu kupac dobiva i kontakt broj dostavljača na terenu.

 

Dostava se uobičajeno vrši u vremenu od 08:00-16:00 sati.

 

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

 

Proizvode isporučujemo na adresu koju ste naveli prilikom registracije, odnosno prilikom kupnje artikala. Savjetujemo vam da unesete adresu na kojoj se nalazite u dopodnevnim satima. Također savjetujemo da napišete broj telefona ili mobitela na koji vas kurir može dobiti i s vama  dogovoriti način dostave. Broj telefona koristi se isključivo za svrhu kvalitetnije dostave.

 

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

 

Ukoliko kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, primatelj dobiva obavijest i može odabrati jednu od 5 mogućnosti za sljedeću dostavu (dostava na novu adresu, dostava u drugo vrijeme, osobno preuzimanje u depou dostavne službe, odbitak pošiljke te davanje suglasnosti da se paket ostavi na dogovorenom mjestu). Ove obavijesti se nalaze i online na linku za praćenje pošiljke.

 

U slučaju da za pojedino mjesto (unutar RH) nije moguća isporuka dostavnom službom, dostava će biti izvršena putem pošte, u dogovoru s kupcem. Kod otkupnih pošiljki (plaćanje pouzećem) pošta od primatelja dodatno naplaćuje naknadu za transfer gotovine, o čemu će kupac biti pismeno obaviješten.

 

U uslugu dostave ne ulazi dostava u točno određeno vrijeme.

 

Narudžbe za proizvode primamo isključivo preko web shopa www.mesnice-bodjirkovic.hr.

 

Proizvode možete preuzeti i osobno na adresi Školska 14, 32227 Borovo. Prije preuzimanja ćemo vas telefonski kontaktirati oko točnog termina kada možete preuzeti paket.

 

Naručene proizvode dostavljamo na području Republike Hrvatske.

 

 15. Povrat robe, prigovori, reklamacije

 

Za ugovore sklopljene na daljinu, potrošač ima pravo da u roku 5 dana Mesarski obrt „Bođirković“ obavijestiti o povlačenju od ugovora, bez da navede razlog za svoju odluku. Ugovor je pravovremen, ako je pošiljka isporučena na vrijeme. Jedini trošak za potrošača u odnosu na otkaz ugovora su izravni troškovi povrata robe. Ako potrošač odustane od ugovora s našim poduzećem, Mesarski obrt „Bođirković“ će vratiti sve uplate u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana nakon primitku obavijesti o povlačenju.

 

Ako je kupac već  zaprimio robu i odustao od ugovora, paketić vrati ili izruči osobi ili poduzeću ovlaštenom za primanje robe odmah ili u roku od 5 dana od dana obavijesti o povlačenju. Smatra se da kupac vraća robu pravodobno ako je poslana prije isteka 5-dnevnog razdoblja za povrat.

 

Primljena roba mora biti vraćena netaknuta i u istoj količini, osim ako je roba uništena, oštećena, izgubljena ili količina proizvoda se smanjuje, bez krivnje potrošača.

 

Ponuđač može uskratiti povrat uplata dok roba nije vraćena ili dok kupac sam ne pruža dokaze da je roba  poslana natrag.

 

Kupac u cijelosti plaća trošak dostave vraćanja artikla.

 

Kupac NEMA prava povlačenja i povrat proizvoda u slučaju:

 

korištenog proizvoda, jer su ti proizvodi su po prirodi neprikladni za povrat

pokvarljiva roba

proizvodi koji su dizajnirani u skladu s preciznim uputama od korisnika;

proizvodi koji su se prilagodili korisnikovim osobnim potrebama;

drugi proizvodi, koji po svojoj prirodi ne ispunjavaju uvjete za povrat;

proizvodi koji su vrlo pokvarljivi ili koji su već istekli u roku;

proizvodi koji su oštećeni ili promijenjeni u količini.

 

Vraćenu robu treba poslati na našu adresu:

 

Mesarski obrt „Bođirković“

Školska 14

32227 Borovo

 

Povrat kupac može izvršiti osobno ili poslati na način koji mu najviše odgovara.

 

U slučaju raskida ugovora, kupac snosi sve troškove povrata robe.

 

Prigovor/reklamacija

 

Kupac može vratiti proizvod u roku od pet (5) dana od primljene isporuke, ako roba nema karakteristike koje je prodavatelj obećao, kad je prodavatelj poslao pogrešne proizvode, proizvode u pogrešnom iznosu ili boji, ili ako se proizvodi na neki drugi način odstupaju od narudžbe kupca. Kupac u ovom slučaju zahtijeva hitnu zamjenu istog besprijekornog proizvoda ili u propisanom roku i pod uvjetima pritužbe.

 

Obrazac za reklamaciju: kliknite ovdje. Ispunite obrazac i vratiti ga putem e-maila ili tiskanom verzijom. E-mail adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Adresa: Mesarski obrt „Bođirković“, Školska 14, 32227 Borovo.

 

Nakon primitka reklamacije/prigovora, kontaktirat ćemo vas vezano za najučinkovitiji način rješavanja nastale situacije.

 

 

Zadnja promjena općih uvjeta: 25.05.2020.

Pravila privatnosti

Super User by

PRAVILA PRIVATNOSTI

 

Osiguravanje privatnosti

Ova izjava o privatnosti definira kako www.mesnice-bodjirkovic.hr koristi i štiti informacije koje dajete korištenjem naše web stranice. www. mesnice-bodjirkovic.hr se obvezuje čuvati vašu privatnost. Ako vas molimo za bilo kakve informacije na temelju kojih vas je moguće identificirati tijekom korištenja ove stranice, jamčimo vam da će one biti korištene isključivo u skladu s ovom izjavom o privatnosti. www. mesnice-bodjirkovic.hr se povremeno može izmijeniti nadgradnjom sadržaja. Molimo vas da povremeno provjeravate stranicu da biste se uvjerili da se slažete sa svim promjenama.

Upravljanje i obrada osobnih podataka

Pravilnik o privatnosti (zajedno s našim općim uvjetima poslovanja), navodi uvjete pod kojima Mesarski obrt „Bođirković“ koristi i štiti sve osobne podatke i druge srodne informacije, koje dajete prilikom korištenja internetske stranice www. mesnice-bodjirkovic.hr. Mesarski obrt „Bođirković“ mora štititi vašu privatnost, uključujući osobne podatke i obvezuje se da će se pridržavati ovih obveza. Korištenjem ove internet stranice, korisnik potvrđuje, da prihvaća i slaže se s cjelokupnim sadržajem ove politike zaštite podataka, ukoliko ne zahtijevaju dodatne oblike suglasnosti za pojedinačne slučajeve. Ova se pravila o privatnosti mogu izmijeniti ili ažurirati u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti ili upozorenja. Koristeći ovu stranicu nakon izmjene ili dopune, korisnik potvrđuje, da se slaže s izmjenama i dopunama.

Osobni podaci se prikupljaju radi pravilnog zaprimanja narudžbi, ponuda, komunikacije s kupcima, statističke analize u svrhu poboljšanja performansi internet stranice i usluga, a ako date svoju suglasnost, šaljemo i informacije o našim promocijama u vezi novih proizvoda i posebnih ponuda, koje se šalju putem e-maila, SMS-a ili poštom sve dok ne pošaljete zahtjev za otkazivanje/odjavu.

Prikupljamo sljedeće podatke:

 • IP adresa
 • ime
 • prezime
 • datum rođenja
 • spol
 • adresa i adresa za dostavu
 • broj telefona
 • e-mail adresa
 • vrijeme i datum registracije
 • arhiva komunikacije s internet trgovinom
 • kolačići (popis kolačića)

U isto vrijeme izvodimo općenitu statističku obradu podataka o kupcima i njihovim narudžbama te potencijalnim kupcima (kontaktima), na podlozi koje izvodimo interne analize prodaje, ponovnih narudžbi i agregatnog ponašanja kupaca te pratimo i optimiziramo svoju poslovnu učinkovitost i optimiziramo svoje oglašavanje. Ova vrsta statističkog praćenja nam omogućava općenito optimizirati poslovanje i oglašavanje te na podlozi toga korisniku ponuditi cjenovno dostupnije proizvode, usluge i bolju sigurnost osobnih podataka.

Mesarski obrt „Bođirković“ poštuje privatnost korisnika internet stranice www. mesnice-bodjirkovic.hr, te se obvezuje, da će prikupljeni osobni podaci biti pažljivo čuvani i neće biti proslijeđeni trećim osobama bez suglasnosti korisnika ili da će biti korišteni isključivo za gore navedene svrhe, osim u slučajevima kada takve podatke zatraži nadležna nacionalna vlast, koja bi imala pravnu osnovu za to i u slučaju sumnje na zlostavljanje od strane korisnika internet stranice. Mesarski obrt „Bođirković“ podatke može proslijediti samo ugovornim obrađivačima podataka.

Dostavnoj službi moramo javiti ime i prezime korisnika, adresu dostave, broj telefona i e-mail adresu.

Čuvanje osobnih podataka

Prilikom registracije ili kupnje kupac daje dozvolu i suglasnost Mesarskom obrtu „Bođirković“, Školska 14, 32 227 Borovo, za prikupljanje, obrađivanje i čuvanje danih osobnih podataka. Sve osobne podatke koje Mesarski obrt „Bođirković“ obrađuje na osnovi zakona, isto tako čuva u okviru zakonsko određenog razdoblja. Mesarski obrt „Bođirković“ se obavezuje da će pomno i u skladu sa zakonodavstvom čuvati sve podatke korisnika. S namjerom da se spriječi neautoriziran dostup ili otkrivanje, prihvatili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke procedure za sigurnu pohranu i čuvanje informacije koje skupljamo preko interneta.

Mesarski obrt „Bođirković“ će čuvati vaše osobne podatke toliko vremena koliko je potrebno da se ostvare namjene u koje su osobni podaci bili prikupljeni i obrađeni (npr. kako bi imali pristup i mogli koristiti vaš internetski račun i internetsku stranicu prodavatelja, kako bi prodavatelj mogao ispuniti vašu narudžbu, za provjeru vaših plaćanja i ispunjenje drugih vaših i/ili obaveza prodavatelja, kako bi mogli pristupati do posebnih informacija koje dostupne, kako bi vam prodavatelj mogao slati e-novosti i sl.).

Predani smo pružanju sigurnosti vaših podataka. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, usvojili smo odgovarajuće postupke upravljanja, fizičke i elektroničke postupke, kako bismo sigurno pohranili i zaštitili informacije koje prikupljamo na internet stranici.

Korisnik je i sam odgovoran za čuvanje osobnih podataka tako da se pobrine za sigurnost svojeg korisničkog imena i lozinke te odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svojeg kompjutera.

Zbirka osobnih podataka je registrirana na internet stranici www.mesnice-bodjirkovic.hr.

Uvijek imate pravo na besplatne informacije, gdje možete provjeriti točnost pohranjenih podataka. Ako želite, možete nas kontaktirati putem e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i pošaljite nam zahtjev putem e-maila ili poštom. Pri prenošenju podataka, izvršit će se eventualne ispravke ili brisanja ukoliko su u skladu sa zakonom.

Sigurnost

Obvezujemo se osiguravanju sigurnosti vaših informacija. S namjerom da se spriječi neautoriziran pristup ili otkrivanje, prihvatili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke procedure za sigurnu pohranu i čuvanje informacije koje skupljamo preko interneta.

Kako koristimo kolačiće

Kolačić je mala datoteka koja treba vašu dozvolu da se zapiše na tvrdi disk vašeg kompjutera. Kada je jednom prihvatite, datoteka je dodana i kolačić pomaže analizirati internet promet ili vam javi kada posjetite specifičnu internet stranicu. Kolačići dozvoljavaju da se aplikacije odazovu s obzirom na vaše zahtjeve. Aplikacija može prekrojiti svoje operacije s obzirom na vaše potrebe i želje za prikupljanjem i čuvanjem informacija o vašim preferencijama.

Internet promet koristimo za identifikaciju koje su stranice bile korištene.

To nam pomaže analizirati podatke o našem internet prometu i poboljšati našu internet stranicu tako da je prilagođavamo vašim potrebama. Te podatke koristimo isključivo za analitičke potrebe te ih nakon toga odstranimo iz sistema.

Kolačići nam pomažu da vam osiguramo najbolju internet stranicu tako da nam omoguće praćenje za koje stranice smatrate da su zanimljive a koje ne. Kolačić nam ni u kom slučaju ne omogućuje pristup do vašeg kompjutera ili bilo koje druge informacije o vama, kao što su one koje ste dijelili s nama. Možete se odlučiti za ne prihvaćanje ili odbijanje kolačića. Većina internet pretraživača automatski prihvaća kolačiće a vi možete promijeniti podešavanja pretraživača i odbiti kolačiće ako to želite. To može uzrokovati gubitak svih prednosti pojedinačne stranice.

Poveznica do druge stranice

Naša internet stranica može sadržavati poveznice do drugih internetskih stranica. Ako bilo koju od njih iskoristite da se preusmjerite s naše stranice, morate znati da nemamo nikakve kontrole nad drugim stranicama. Zato nismo odgovorni za zaštitu privatnosti s obzirom na bilo kakve informacije koje ćete podijeliti za vrijeme posjećivanja druge stranice i zato ona nije dio ove izjave o osiguravanju privatnosti. Pozivamo vas za da pažljivo provjerite i pregledate njihovu izjavu o osiguravanju privatnosti.

Kontroliranje vaših osobnih informacija

Na sljedeći se način možete odlučiti za zabranu prikupljanja ili korištenja vaših osobnih podataka:

- kad god vas sistem moli za unos informacija u formular na internet stranici, pogledajte polje u kojem možete izabrati onemogućavanje prikupljanje informacija za prikupljanje bilokakvih informacija za marketinške potrebe.

- ako ste se prethodno složili s korištenjem vaših osobnih informacija za potrebe direktnog oglašavanja, to možete izmijeniti bilo kada na način da nam pošaljete pismo ili e-poštu na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

- Vaše osobne podatke nećemo prodavati, distribuirati ili posuđivati trećim osobama bez vašeg pristanka ili ako nam tako nalaže zakon. Vaše osobne podatke možemo koristiti samo u promocijske svrhe trećih stranaka za koje smatramo da će vam biti zanimljive, ukoliko nam javite da bi vas to zanimalo.

- u svakom trenutku možete zahtijevati i detalje osobnih informacija, koje o vama čuvamo prema Aktu o zaštiti podatka iz 1998. Usluga se plaća. Ako želite kopiju informacija koje o vama čuvamo, molimo, pišite nam na Mesarski obrt „Bođirković“, Školska 14, 32227 Borovo.

- ako smatrate da su bilo koje informacije koje imamo prikupljene o vama nepravilne ili nepotpune, pišite nam ili pošaljite e-mail što je prije moguće. Bilo kakve nepravilne informacije ćemo pokušati ispraviti u najkraćem mogućem vremenu.

Popis kolačića koje prikupljamo

COOKIE name

COOKIE Description

_utma
_utmb
_utmc
_utmz

Ovi se kolačići koriste za prikupljanje informacija o različitim načinima korištenja stranice od strane korisnika, što koristimo za poboljšanje korisničkog iskustva. Kolačići pohranjuju informacije o broju posjetitelja koji posjećuju stranicu i od kuda su ti korisnici stigli te internet stranicama koje su posjetili.

Pročitajte Googlovu izjavu o osiguravanju privatnosti.

CART

Asocijacija s vašom internet košaricom.

CATEGORY_INFO

Pohranjuje informacije o kategoriji na stranici, što omogućuje brže prikazivanje stranice.

COMPARE

Artikli koji su na vašem popisu za usporedbu artikala.

CURRENCY

Vaša odabrana valuta.

CUSTOMER

Kriptirana verzija vašeg korisničkog ID koji se koristi u trgovini.

CUSTOMER_AUTH

Indikator koji osigurava informacije o vašoj trenutačnoj prijavi na stranici.

CUSTOMER_INFO

Kriptirana verzija korisničke grupe kojoj pripadate.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

Segment ID stranke.

EXTERNAL_NO_CACHE

Zastavica koja pokazuje da li je pred memoriranje isključeno ili ne.

FRONTEND

ID sesije na serveru.

GUEST-VIEW

Dozvoljava gostima uređivanje svog vrsnog reda.

LAST_CATEGORY

Zadnja kategorija koju ste posjetili.

LAST_PRODUCT

Zadnji artikl koji ste pregledali.

NEWMESSAGE

Pokazuje da li je bila primljena nova poruka.

NO_CACHE

Pokazuje da li je dozvoljeno korištenje pred memoriranja.

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Link do informacije o vašoj košarici i povijesti posjećivanja, ukolko ste to zahtijevali od stranice.

POLL

ID anketa u kojima se nedavno glasovali.

POLLN

Informacije o anketama u kojima se nedavno glasovali.

RECENTLYCOMPARED

Artikli koje ste nedavno uspoređivali.

STF

Informacije o artiklima koje se poslali prijateljima e-poštom.

STORE

Pogled trgovine i jezik koji ste odabrali.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Podatak da korisnik dozvoljava korištenje kolačića.

VIEWED_PRODUCT_IDS

Artikli koje ste nedavno pregledavali.

WISHLIST

Enkriptiran popis artikala dodan na vaš popis želja.

WISHLIST_CNT

Broj artikala na vašem popisu želja.

 

Objava promjena

Svaka promjena naše politike o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na toj internetskoj stranici. Korištenjem internetske stranice, pojedinac potvrđuje da prihvaća i slaže se s cjelokupnim sadržajem ovih pravila o privatnosti.

Zaštita osobnih podataka

Super User by

ČUVANJE OSOBNIH PODATAKA

Prilikom registracije ili kupnje, kupac dozvoljava Mesarskom obrtu „Bođirković“ prikupljanje, obrađivanje i čuvanje dobivenih osobnih podataka u skladu sa Zakonom o čuvanju osobnih podataka.

Mesarski obrt „Bođirković“ se obavezuje da će pažljivo i u skladu sa zakonom čuvati sve podatke korisnika.

Podaci se skupljaju na osnovi osobnog pristanka pojedinca i na vrijeme od 5 godina, osim ako Zakon o čuvanju osobnih podataka ne nalaže drugačije.

Osobni se podaci skupljaju s namjerom nesmetanog izvođenja narudžbi odnosno ponuda, komunikaciju s kupcem, statističku analizu za poboljšanje rada internet stranica i usluga te, ukoliko se kupac odluči, za slanje obavijesti, novosti i ponuda preko mobilnih uređaja, e-pošte, pismenim putem na adresu stanovanja.

U okviru toga skupljaju se sljedeći podaci: IP adresa, ime i prezime, adresa stalnog ili privremenog boravka, datum rođenja, spol, telefonski broj, adresa e-pošte, vrijeme i datum registracije te arhiva komunikacije s internetskom trgovinom. Ukoliko se radi o poklon bonu prikuplja se još i ime i prezime daroprimatelja te njegova adresa.

Mesarski obrt „Bođirković“ poštuje privatnost korisnika internet stranice www.mesnice-bodjirkovic.hr te se obavezuje da će prikupljene podatke brižno čuvati te ih bez pristanka neće posredovati trećoj osobi. Podaci  se neće koristiti za svrhe osim gore navedenih, osim u slučajevima kada bi te podatke zahtijevao nadležni državni organ, koji bi za to imao zakonsko osnovu i u slučaju sumnje zloupotrebe od strane korisnika internet stranice. Mesarski obrt „Bođirković“ može podatke posredovati samo obrađivaču podataka s kojim ima sklopljen ugovor.

Unos osobnih podatka i podatka za plaćanje izvodi se preko internet obrasca.

Korisnik je i sam odgovoran za čuvanje osobnih podataka tako da se pobrine za sigurnost svojeg korisničkog imena i lozinke te odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svojeg kompjutera.

Zbirka osobnih podataka je registrirana na internet stranici informacijskog povjerenika.

SUGLASNOST ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA U SVRHE MARKETINGA

Slažem se, da Mesarski obrt „Bođirković“, Školska 14, 32 227 Borovo,  Hrvatska, OIB: 02485486102 (u nastavku prodavatelj ili Mesarski obrt „Bođirković“), u skladu s europskim zakonima (Uredba (EU) 2016/697 o zaštiti potrošača u vezi obrade osobnih podataka i upotrebe takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka ili GDPR) i konvencijama Svijeta Europe (ETS br. 108, ETS  br.181, ETS br. 185, ETS br. 189)) i državnim zakonima Republike Hrvatske (Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1, Ur. l. RS, br. 94/07), Zakonom o elektronskom poslovanju na tržištu (ZEPT, Ur. l. RS, br. 96/09 i 19/15) itd.)) obrađuje moje osobne podatke:

 • e-pošta
 • broj telefona
 • adresa

1. Gornje osobne podatke će Mesarski obrt „Bođirković“ obrađivati u svrhe marketinga i za slanje novosti o aktualnim akcijama. Ova politika privatnosti može se promijeniti ili nadopuniti u bilo koje vrijeme bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Upotrebom internetskih stranica prodavatelja nakon promjene ili nadopune, korisnik potvrđuje da se slaže s promjenama i nadopunama.

2. Osobne podatke će obrađivati samo Mesarski obrt „Bođirković“ ili osoba, s kojom ima prodavatelj sklopljen ugovor o obrađivanju osobnih podataka.

3. Ako imate bilo kakvo pitanje vezano uz našu politiku sigurnosti osobnih podataka ili obradom vaših osobnih podataka ili želite prekinuti suglasnost u bilo kojem trenutku, slobodno nas možete kontaktirati. Pišite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili nas nazovite na +385 32 638 818. Na temelju vašeg zahtjeva ćemo vas obavijestiti – pismeno i u skladu s propisima.

4. Kako bi osigurali poštenu i preglednu obradu podataka, kao pojedinac na temelju propisa imate sljedeća prava:

Pravo na opoziv pristanka: ako ste kao pojedinac dali pristanak za obradu vaših osobnih podataka (zbog jednog ili više različitih razloga), imate pravo da taj pristanak opozovete, bez da bi to utjecalo na pravovaljanost obrade podataka, koja se na temelju pristanka izvodila do njenog opoziva;

Od privole je moguće odustati pismenom izjavom koja se šalje na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Odustanak od privole za obradu osobnih podataka za pojedinca nema nikakvih negativnih posljedica ili sankcija. Ipak je moguće da Mesarski obrt „Bođirković“ pojedincu, nakon odustanka od privole za obradu podataka, možda neće više moći nuditi određene ili više usluga, ako se radi o uslugama koje bez osobnih podataka nije moguće nuditi (npr. klub pogodnosti ili prilagođeno obavještavanje).

Pravo pristupa do osobnih podataka: kao pojedinac imate pravo od prodavatelja dobiti potvrdu da se o vama obrađuju osobni podaci, i kada je to tako, pristup do osobnih podataka i informacije (o namjeni obrade, o vrsti osobnih podataka, o korisnicima, o vremenu čuvanja tj, mjerama za odlučivanje vremenskog razdoblja, o postojanju prava na ispravak ili brisanja, prava na ograničenja i prigovor na obradu te prava do pritužbe nadzornom tijelu, o izvoru podataka, ako podaci nisu prikupljani od vas, o postojanju automatiziranog odlučivanja, zajedno s oblikovanjem profila, razloga za njega te značenju i posljedicama takve obrade za vas, te druge informacije u skladu s 15. člankom Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR));

Pravo na ispravak osobnih podataka: kao pojedinac imate pravo da prodavatelj bez nepotrebnog odgađanja ispravi netočne osobne podatke koje se odnose na vas. Kao pojedinac imate, uzimajući u obzir svrhe obrade, pravo na dopunu nepotpunih podataka, uključujući podnošenje dodatne izjave;

Pravo na brisanje osobnih podataka (»pravo na zaborav«): kao pojedinac imate pravo da prodavatelj bez nepotrebnog odgađanja izbriše osobne podatke koje se odnose na vas, a prodavatelj mora podatke bez nepotrebnog odgađanja izbrisati, kada postoji jedan od sljedećih razloga:

(a) podaci više nisu potrebni za svrhe za koje su prikupljeni tj. obrađeni,

(b) ako otkažete svoj pristanak i ne postoji druga pravna osnova za obradu,

(c) ako se ne slažete s obradom, a nema glavnih legitimnih razloga za obradu,

(d) podaci su nezakonito obrađeni,

(e) podatke treba izbrisati za ispunjavanje pravnih obaveza u skladu s pravom EU ili pravom države članice što se odnosi na prodavatelja,

(f) podaci su prikupljeni u vezi s ponudama usluga informacijskog udruženja.

Pravo na ”zaborav”, odnosno brisanje svih podataka imate, ako su ispunjeni uvjeti iz 17. članka Opće uredbe o zaštiti podataka.;

Pravo na ograničavanje obrade: kao pojedinac imate pravo da prodavatelj ograniči obradu, kada postoji jedan od primjera:

(a) ako osporite točnost podataka za razdoblje koje omogućuje pružatelju da potvrdi točnost podataka,

(b) obrada je protuzakonita, a vi se suprotstavljate brisanju podataka, umjesto toga tražite ograničenje njihove upotrebe,

(c) prodavatelju podaci ne trebaju više za obradu, no vi ih trebate za provedbu, izvođenje i obranu pravnih zahtjeva,

(d podnijeli ste prigovor u vezi s obradom dok se ne potvrdi da pravni razlozi prodavatelja prevladavaju nad vašim razlozima;

Pravo na prijenos podataka: kao pojedinac imate pravo primati osobne podatke koji se odnose na vas, koje ste posredovali prodavatelju, u strukturiranoj, za općenitu upotrebu i lako čitljivom obliku te imate pravo da te podatke posredujete drugom prodavatelju, bez da bi vas prodavatelj kojem su bili osobni podaci pruženi, pri tome ometao, i to kada:

(a) obrada se temelji na pristanku ili ugovoru i

(b) obrada se provodi automatiziranim sredstvima.

Kao pojedinac imate kod ostvarivanja navedenog prava do prijenosa, pravo da se osobni podaci neposredno prenesu od jednog prodavatelja drugom, kada je to tehnički izvedljivo;

Pravo na obradu prigovora: kao pojedinac imate na osnovi razloga povezanog s vašim posebnim položajem, pravo da se kada god suprotstavite obradi osobnih podataka, koji je neophodan za obavljanje poslova u javnom interesu ili u obavljanju službenih ovlasti, dodijeljenih prodavatelju (točka (e) članka 6. stavka 1. GDPR) ili je potrebna zbog zakonskih interesa, za kojima stoji ponuditelj ili treća osoba (točka (f) članka 6. stavka 1. GDPR-a), zajedno s oblikovanjem profila na podlozi navedenih obrada; prodavatelj prestaje obrađivati osobne podatke, osim ako ne dokaže potrebne legitimne osnove za obradu, koji prevladavaju nad vašim interesima, pravima i slobodi, ili za provođenje, izvođenje ili obranu pravnih zahtjeva.

Kada se osobni podaci obrađuju u marketinške svrhe, pojedinac ima pravo u bilo kojem trenutku, prigovoriti obradi podataka koji se odnose na njega u svrhu marketinga, zajedno s oblikovanjem profila, ukoliko je povezano s takvim neposrednim marketingom; kada se pojedinac protivi obradi u svrhu izravnog marketinga, podaci se ne obrađuju više u te svrhe.

Kada se podaci obrađuju u znanstvene ili povijesne svrhe istraživanja ili u statističke svrhe, pojedinac ima pravo da iz razloga, povezanih s njegovim posebnim položajem, suprotstavi obradi podataka koji se odnose na njega, osim ako je obrada potrebna za obavljanje zadatka koji se izvodi iz razloga javnog interesa;

Pravo podnošenja žalbe nadzornom tijelu:  kao pojedinac imate pravo podnijeti žalbu nadzornom tijelu, u državi u kojoj imate prebivalište, u kojoj radite ili u kojoj je navodno došlo do povrede, ako mislite da obrada osobnih podataka koji se odnose na vas krši pravila o zaštiti osobnih podataka.

Imate kao pojedinac pravo na učinkovit pravni lijek, pred nadležnim sudom protiv odluke nadzornog tijela koja proizvodi pravne učinke prema toj, u primjeru da nadzorno tijelo vašu pritužbu ne odobrava ili vas u tri mjeseca ne obavijesti o stanju slučaja ili o odluci o pritužbi. Sudovi države članice u kojima je nadzorno tijelo osnovano nadležni su za postupak protiv nadzornog tijela.

Pojedinac može od prodavatelja zahtijevati sve informacije koje se odnose na ostvarivanje prava u vezi s osobnim podacima, u pismenom obliku i to putem jednog od kontakata navedenih na internetskoj stranici www.mesnice-bodjirkovic.hr.

Za potrebe pouzdane identifikacije u primjeru ostvarivanja prava u vezi s osobnim podacima, prodavatelj može od pojedinca zahtijevati dodatne podatke, u slučaju da pojedinca ne može pouzdano identificirati, njegov zahtjev može odbiti.

Prodavatelj mora na zahtjev pojedinca, koji ostvaruje prava u vezi s osobnim podacima, odgovoriti bez nepotrebnog odgađanja i to najkasnije u jednom mjesecu od primitka zahtjeva.

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano uz našu politiku sigurnosti osobnih podataka ili obradom vaših osobnih podataka, slobodno nas možete kontaktirati. Pišite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili nas nazovite na +385 32 638 818. Na temelju vašeg zahtjeva ćemo vas obavijestiti – pismeno i u skladu s propisima.

SUGLASNOST ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA U SVRHE REGISTRACIJE

Slažem se, da Mesarski obrt „Bođirković“, Školska 14, 32 227 Borovo, Hrvatska, OIB: 02485486102 (u nastavku prodavatelj ili Mesarski obrt „Bođirković“) u skladu s europskim zakonima (Uredba (EU) 2016/697 o zaštiti potrošača u vezi obrade osobnih podataka i upotrebe takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka ili GDPR) i konvencijama Svijeta Europe (ETS br. 108, ETS  br.181, ETS br. 185, ETS br. 189)) i državnim zakonima Republike Hrvatske (Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1, Ur. l. RS, br. 94/07), Zakonom o elektronskom poslovanju na tržištu (ZEPT, Ur. l. RS, br. 96/09 i 19/15) itd.)) obrađuje moje osobne podatke:

 • ime i prezime
 • datum rođenja
 • spol
 • e-mail adresa
 • broj telefona
 • adresa

1. Gornje osobne podatke će Mesarski obrt „Bođirković“ obrađivati u svrhe registracije na stranici i obrađivanje narudžbi. Ova politika privatnosti može se promijeniti ili nadopuniti u bilo koje vrijeme bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Upotrebom internetskih stranica prodavatelja nakon promjene ili nadopune, korisnik potvrđuje da se slaže s promjenama i nadopunama.

2. Osobne podatke će obrađivati samo Mesarski obrt „Bođirković“ ili osoba, s kojom ima prodavatelj sklopljen ugovor o obrađivanju osobnih podataka.

3. Ako imate bilo kakvo pitanje vezano uz našu politiku sigurnosti osobnih podataka ili obradom vaših osobnih podataka ili želite prekinuti suglasnost u bilo kojem trenutku, slobodno nas možete kontaktirati. Pišite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili nas nazovite na +385 32 638 818. Na temelju vašeg zahtjeva ćemo vas obavijestiti – pismeno i u skladu s propisima.

4. Kako bi osigurali poštenu i preglednu obradu podataka, kao pojedinac na temelju propisa imate sljedeća prava:

Pravo na opoziv pristanka: ako ste kao pojedinac dali pristanak za obradu vaših osobnih podataka (zbog jednog ili više različitih razloga), imate pravo da taj pristanak opozovete, bez da bi to utjecalo na pravovaljanost obrade podataka, koja se na temelju pristanka izvodila do njenog opoziva;

Od privole je moguće odustati pismenom izjavom koja se šalje na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Odustanak od privole za obradu osobnih podataka za pojedinca nema nikakvih negativnih posljedica ili sankcija. Ipak je moguće da Mesarski obrt „Bođirković“ pojedincu, nakon odustanka od privole za obradu podataka, možda neće više moći nuditi određene ili više usluga, ako se radi o uslugama koje bez osobnih podataka nije moguće nuditi (npr. klub prigodnosti ili prilagođeno obavještavanje).

Pravo pristupa do osobnih podataka: kao pojedinac imate pravo od prodavatelja dobiti potvrdu da se o vama obrađuju osobni podaci, i kada je to tako, pristup do osobnih podataka i informacije (o namjeni obrade, o vrsti osobnih podataka, o korisnicima, o vremenu čuvanja tj, mjerama za odlučivanje vremenskog razdoblja, o postojanju prava na ispravak ili brisanja, prava na ograničenja i prigovor na obradu te prava do pritužbe nadzornom tijelu, o izvoru podataka, ako podaci nisu prikupljani od vas, o postojanju automatiziranog odlučivanja, zajedno s oblikovanjem profila, razloga za njega te značenju i posljedicama takve obrade za vas, te druge informacije u skladu s 15. člankom Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR));

Pravo na ispravak osobnih podataka: kao pojedinac imate pravo da prodavatelj bez nepotrebnog odgađanja ispravi netočne osobne podatke koje se odnose na vas. Kao pojedinac imate, uzimajući u obzir svrhe obrade, pravo na dopunu nepotpunih podataka, uključujući podnošenje dodatne izjave.

Pravo na brisanje osobnih podataka (»pravo na zaborav«): kao pojedinac imate pravo da prodavatelj bez nepotrebnog odgađanja izbriše osobne podatke koje se odnose na vas, a prodavatelj mora podatke bez nepotrebnog odgađanja izbrisati, kada postoji jedan od sljedećih razloga:

(a) podaci više nisu potrebni za svrhe za koje su prikupljeni tj. obrađeni,

(b) ako otkažete svoj pristanak i ne postoji druga pravna osnova za obradu,

(c) ako se ne slažete s obradom, a nema glavnih legitimnih razloga za obradu,

(d) podaci su nezakonito obrađeni,

(e) podatke treba izbrisati za ispunjavanje pravnih obaveza u skladu s pravom EU ili pravom države članice što se odnosi na prodavatelja,

(f) podaci su prikupljeni u vezi s ponudama usluga informacijskog udruženja.

Pravo na ”zaborav”, odnosno brisanje svih podataka imate, ako su ispunjeni uvjeti iz 17. članka Opće uredbe o zaštiti podataka.;

Pravo na ograničavanje obrade: kao pojedinac imate pravo da prodavatelj ograniči obradu, kada postoji jedan od primjera:

(a) ako osporite točnost podataka za razdoblje koje omogućuje pružatelju da potvrdi točnost podataka,

(b) obrada je protuzakonita, a vi se suprotstavljate brisanju podataka, umjesto toga tražite ograničenje njihove upotrebe,

(c) prodavatelju podaci ne trebaju više za obradu, no vi ih trebate za provedbu, izvođenje i obranu pravnih zahtjeva,

(d podnijeli ste prigovor u vezi s obradom dok se ne potvrdi da pravni razlozi prodavatelja prevladavaju nad vašim razlozima;

Pravo na prijenos podataka: kao pojedinac imate pravo primati osobne podatke koji se odnose na vas, koje ste posredovali prodavatelju, u strukturiranoj, za općenitu upotrebu i lako čitljivom obliku te imate pravo da te podatke posredujete drugom prodavatelju, bez da bi vas prodavatelj kojem su bili osobni podaci pruženi, pri tome ometao, i to kada:

(a) obrada se temelji na pristanku ili ugovoru i

(b) obrada se provodi automatiziranim sredstvima.

Kao pojedinac imate kod ostvarivanja navedenog prava do prijenosa, pravo da se osobni podaci neposredno prenesu od jednog prodavatelja drugom, kada je to tehnički izvedivo;

Pravo na obradu prigovora: kao pojedinac imate na osnovi razloga povezanog s vašim posebnim položajem, pravo da se kada god suprotstavite obradi osobnih podataka, koji je neophodan za obavljanje poslova u javnom interesu ili u obavljanju službenih ovlasti, dodijeljenih prodavatelju (točka (e) članka 6. stavka 1. GDPR) ili je potrebna zbog zakonskih interesa, za kojima stoji ponuditelj ili treća osoba (točka (f) članka 6. stavka 1. GDPR-a), zajedno s oblikovanjem profila na podlozi navedenih obrada; prodavatelj prestaje obrađivati osobne podatke, osim ako ne dokaže potrebne legitimne osnove za obradu, koji prevladavaju nad vašim interesima, pravima i slobodi, ili za provođenje, izvođenje ili obranu pravnih zahtjeva.

Kada se osobni podaci obrađuju u marketinške svrhe, pojedinac ima pravo u bilo kojem trenutku, prigovoriti obradi podataka koji se odnose na njega u svrhu marketinga, zajedno s oblikovanjem profila, ukoliko je povezano s takvim neposrednim marketingom; kada se pojedinac protivi obradi u svrhu izravnog marketinga, podaci se ne obrađuju više u te svrhe.

Kada se podaci obrađuju u znanstvene ili povijesne svrhe istraživanja ili u statističke svrhe, pojedinac ima pravo da iz razloga, povezanih s njegovim posebnim položajem, suprotstavi obradi podataka koji se odnose na njega, osim ako je obrada potrebna za obavljanje zadatka koji se izvodi iz razloga javnog interesa;

Pravo podnošenja žalbe nadzornom tijelu:  kao pojedinac imate pravo podnijeti žalbu nadzornom tijelu, u državi u kojoj imate prebivalište, u kojoj radite ili u kojoj je navodno došlo do povrede, ako mislite da obrada osobnih podataka koji se odnose na vas krši pravila o zaštiti osobnih podataka.

Imate kao pojedinac pravo do učinkovitog pravnog lijeka, pred nadležnim nacionalnim sudom protiv odluke nadzornog tijela koja proizvodi pravne učinke prema toj, u primjeru da nadzorno tijelo vašu pritužbu ne odobrava ili vas u tri mjeseca ne obavijesti o stanju slučaja ili o odluci o pritužbi. Sudovi države članice u kojima je nadzorno tijelo osnovano nadležni su za postupak protiv nadzornog tijela.

Pojedinac može od prodavatelja zahtijevati sve informacije koje se odnose na ostvarivanje prava u vezi s osobnim podacima, u pismenom obliku i to putem jednog od kontakata navedenih na internetskoj stranici  www.mesnice-bodjirkovic.hr.

Za potrebe pouzdane identifikacije u primjeru ostvarivanja prava u vezi s osobnim podacima, prodavatelj može od pojedinca zahtijevati dodatne podatke, u slučaju da pojedinca ne može pouzdano identificirati, njegov zahtjev može odbiti.

Prodavatelj mora na zahtjev pojedinca, koji ostvaruje prava u vezi s osobnim podacima, odgovoriti bez nepotrebnog odgađanja i to najkasnije u jednom mjesecu od primitka zahtjeva.

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano uz našu politiku sigurnosti osobnih podataka ili obradom vaših osobnih podataka, slobodno nas možete kontaktirati. Pišite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili nas nazovite na +385 32 638 818. Na temelju vašeg zahtjeva ćemo vas obavijestiti – pismeno i u skladu s propisima.

 

Reklamacije

Super User by

REKLAMACIJE I POVRATI

Za ugovore sklopljene na daljinu, potrošač ima pravo da u roku 5 dana tvrtku obavijesti o povlačenju od ugovora, bez da navede razlog za svoju odluku. Ugovor je pravovremen, ako je pošiljka isporučena na vrijeme. Jedini trošak za potrošača u odnosu na otkaz ugovora su izravni troškovi povrata robe. Ako potrošač odustane od ugovora s našim poduzećem, Mesarski obrt „Bođirković“ će vratiti sve uplate u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana nakon primitku obavijesti o povlačenju.

Ako je kupac već  zaprimio robu i odustao od ugovora, paketić vrati ili izruči osobi ili tvrtki ovlaštenoj za primanje robe odmah ili u roku od 5 dana od dana obavijesti o povlačenju. Smatra se da kupac vraća robu pravodobno ako je poslana prije isteka 5-dnevnog razdoblja za povrat.

Primljena roba mora biti vraćena netaknuta i u istom iznosu, osim ako je roba uništena, oštećena, izgubljena ili količina proizvoda se smanjuje, bez krivnje potrošača.

Ponuđač može uskratiti povrat uplata dok roba nije vraćena ili dok kupac sam ne pruža dokaze da je roba  poslana natrag.

Kupac u cijelosti plaća trošak dostave vraćanja artikla.

Kupac NEMA prava povlačenja i povrat proizvoda u slučaju:

 - korištenog proizvoda, jer su ti proizvodi su po prirodi neprikladni za povrat

- pokvarljiva roba

- drugi proizvodi, koji po svojoj prirodi ne ispunjavaju uvjete za povrat;

- proizvodi koji su vrlo pokvarljivi ili koji su već istekli u roku;

- proizvodi koji su oštećeni ili promijenjeni u količini.

 

Vraćenu robu treba poslati na našu adresu:

Mesarski obrt „Bođirković“

Školska 14

32 227 Borovo

 

Povrat kupac može izvršiti osobno ili poslati na način koji mu najviše odgovara.

U slučaju raskida ugovora, kupac snosi sve troškove povrata robe.

 

 

Prigovor/reklamacija

Kupac može vratiti proizvod u roku od pet (5) dana od kupnje, ako roba nema karakteristike koje je prodavatelj obećao, kad je prodavatelj poslao pogrešne proizvode, proizvode u pogrešnom iznosu ili boji, ili ako se proizvodi na neki drugi način odstupaju od narudžbe kupca. Kupac u ovom slučaju zahtijeva hitnu zamjenu istog besprijekornog proizvoda ili u propisanom roku i pod uvjetima pritužbe.

Obrazac za reklamaciju: kliknite ovdje. Ispunite obrazac i vratiti ga putem e-maila ili tiskanom verzijom. E-mail adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Adresa: Mesarski obrt „Bođirković“, Školska 14, 32 227 Borovo.

Nakon primitka reklamacije/prigovora, kontaktirat ćemo vas vezano za najučinkovitiji način rješavanja nastale situacije.

Dostava

Super User by

DOSTAVA

Koliki su troškovi slanja i tko dostavlja paket?

Dostavu vršimo preko naših dostavnih partnera ili vlastitom dostavom, a trošak dostave je fiksan i ne ovisi o količini naručenih proizvoda.

Cijena dostave:

Svaka narudžba mora biti iznad 300,00 kuna.

Dostava koja se vrši našom vlastitom dostavom je BESPLATNA, ali pod uvjetom da se narudžba odnosi na adrese koje obuhvaćaju navedeno mjesto i njegovu okolicu:

 • Vinkovci i okolica
 • Vukovar i okolica
 • Osijek i okolica
 • Zagreb i okolica
 • Velika Gorica i okolica

 

Sva ostala mjesta u Republici Hrvatskoj i narudžbe vezane za ta područja – dostava iznosi od 20-50 kuna, ovisno o dostavnoj službi čije usluge koristimo.

U slučaju problema s dostavom, javite nam se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kako bismo provjerili što se dogodilo s Vašim paketom.

Rokovi i uvjeti isporuke?

Vaša će narudžba će biti isporučena u roku od 5 radih dana. Vikendom i praznicima ne isporučujemo. Imajte na umu da se vrijeme isporuke može produljiti zbog izvanrednih okolnosti na koje nemamo utjecaja (kvar, nezgode, greške u adresi, uvjeti na cesti, blagdani, itd.). Izuzetak je dostava na otoke koja se vrši prema rasporedima dostave naših partnera. Sve detalje oko rokova isporuke možete saznati upitom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Kupac od dostavne službe dobiva e-mail i SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave, kao i o eventualnom iznosu pouzeća. Prvi SMS i e-mail kupac dobiva u trenutku kada pripremimo paket (ako je ostavio e-mail i broj mobitela prilikom narudžbe), a drugi na sam dan dostave. U drugom SMS-u i e-mailu kupac dobiva i kontakt broj dostavljača na terenu.

Dostava se uobičajeno vrši u vremenu od 08:00-16:00.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

 

 

 

Gdje isporučujemo naručene proizvode?

Proizvode isporučujemo na adresu koju ste naveli prilikom registracije, odnosno prilikom kupnje artikala. Savjetujemo vam da unesete adresu na kojoj se nalazite u dopodnevnim satima. Također savjetujemo da napišete broj telefona ili mobitela na koji vas kurir može dobiti i s vama  dogovoriti način dostave. Broj telefona koristi se isključivo za svrhu kvalitetnije dostave.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

Ukoliko kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, primatelj dobiva obavijest i može odabrati jednu od 5 mogućnosti za sljedeću dostavu (dostava na novu adresu, dostava u drugo vrijeme, osobno preuzimanje u depou dostavne službe, odbitak pošiljke te davanje suglasnosti da se paket ostavi na dogovorenom mjestu). Ove obavijesti se nalaze i online na linku za praćenje pošiljke.

Dostavna služba ne vrši dostavu u Vaše mjesto?

U slučaju da za pojedino mjesto (unutar RH) nije moguća isporuka dostavnom službom, dostava će biti izvršena putem pošte, u dogovoru s kupcem. Kod otkupnih pošiljki (plaćanje pouzećem) pošta od primatelja dodatno naplaćuje naknadu za transfer gotovine, o čemu će kupac biti pismeno obaviješten.

Mogu li naručiti dostavu u točno određeno vrijeme?

U uslugu dostave ne ulazi dostava u točno određeno vrijeme.

Da li mogu proizvode naručiti putem telefona?

Ne, narudžbe za proizvode primamo isključivo preko web shopa www.mesnice-bodjirkovic.hr.

Da li je moguće osobno preuzimanje naručenih proizvoda?

Da, proizvode možete preuzeti i osobno na adresi Školska 14, 32227 Borovo te na lokacijama naših mesnica kako slijedi:

 1. 32227 Borovo, Školska 14/A
 2. 32000 Vukovar, Domovinskog rata 1
 3. 32000 Vukovar, Olajnica 20
 4. 32000 Vukovar, Trg žrtava Ovčare 5
 5. 31000 Osijek, Trg Ljudevita Gaja 5A
 6. 31226 Dalj, Kardinala Alojzija Stepinca 8
 7. 31204 Bijelo Brdo, Nikole Tesle 44
 8. 31000 Osijek, Kralja Petra Svačića 7A
 9. 10410 Velika Gorica, Slavka Kolara 1
 10. 10410 Velika Gorica, Trg kralja Petra Krešimira IV bb
 11. 31000 Osijek, Trg Bana Josipa Jelačića 14

Prije preuzimanja ćemo vas telefonski kontaktirati oko točnog termina kada možete preuzeti paket.

Gdje dostavljamo naručene proizvode?

Naručene proizvode dostavljamo na području Republike Hrvatske.

Plaćanje

Super User by

Kako mogu platiti proizvode?

Plaćanje možete izvršiti:

 • putem naprednog CorvusPay sustava karticama Visa, MasterCard, Maestro, Diners,  Visa Premium Card. Moguće je samo jednokratno plaćanje, ne omogućujemo obročno plaćanje.
 • pouzećem, gotovinski prilikom preuzimanja paketa.

Primatelj plaća robu u gotovini prilikom isporuke. Dostavna služba preuzima novac i sigurno i brzo ga transferira na pošiljateljev račun – uobičajeno u roku tri radna dana po isporuci.

Prilikom plaćanja gotovinom ne računa se trošak provizije.

Zloupotreba kupnje se kažnjava.

Da li je plaćanje kreditnim karticama sigurno?

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost vaših kartičnih podataka već́ od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od vašeg web preglednika do banke koja je izdala vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay.

 

 

Zaštita privatnosti

Super User by

Dragi korisniče,

Vaša privatnost nam je važna, stoga ovim uvjetima uređujemo način prikupljanja, čuvanja i korištenja osobnih podataka koje kao korisnik naše web stranice dobrovoljno ustupate pristupom na našu web stranicu.

U smislu ovih uvjeta, osobni podaci su podaci koji se odnose na pojedinca fizičku ili pravnu osobu, pomoću kojih se isti može izravno ili neizravno identificirati. M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO zakonito, pošteno i transparentno obrađuje Vaše osobne podatke, jedino i isključivo u svrhu s kojom su prikupljeni, a uvjeti odnose se isključivo na osobne podatke prikupljene iz mrežnih izvora koji sadrže poveznicu na našu web stranicu. Prikupljanje osobnih podataka iz bilo kojih drugih izvora je isključeno.

M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO prikuplja Vaše osobne podatke u svrhu promocije, promidžbe te prodaje svojih proizvoda i usluga. Primjerice, M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO  može prikupljati i koristiti osobne podatke korisnika u svrhu informiranja o proizvodima i uslugama, slanja promidžbenih poruka o drugim proizvodima i uslugama te u svrhu komunikacije s korisnicima. Osobni se podaci čuvaju sukladno važećim zakonskim propisima u vremenskom trajanju potrebnom za ispunjenje navedene svrhe.

U slučaju da M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO namjerava dodatno obrađivati osobne podatke u svrhu koja je različita od one za koju su Vaši osobni podaci prikupljeni, M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO  će Vas kontaktirati te dodatno informirati o drugoj svrsi obrade vaših osobnih podataka zajedno sa svim drugim relevantnim informacijama. Međutim, M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO pridržava pravo da u određenim slučajevima provede dodatnu obradu podataka u opsegu koji je dopušten ili propisan zakonom.

Pristupom na našu web stranicu, pristajete na prikupljanje i korištenje Vaših osobnih podataka sukladno ovdje navedenim uvjetima te dajete svoju suglasnost da M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO  može prema vlastitom nahođenju bez prethodne obavijesti izmijeniti, dopuniti, brisati ili na bilo koji način ažurirati uvjete zaštite Vaših osobnih podataka. M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO će sve promjene objaviti na svojoj web stranici uz naznaku osobnih podataka koji se prikupljaju te sredstava i svrhe obrade istih, kao i uvjeta pod kojima se osobni podaci mogu dati na uvid.

U svakom trenutku možete provjeriti jesu li Vaši osobni podaci ažurni i točni, odnosno u svakom trenutku možete od M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO zatražiti pristup Vašim osobnim podacima koji se prikupljaju, ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka, kao i zatražiti ograničenje obrade Vaših osobnih podataka. Također, u svakom trenutku možete povući svoj pristanak za obradu Vaših osobnih podataka, kao i izjaviti prigovor na postojeću obradu. Svoj pisani zahtjev uputite e-poštom na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Vaš ćemo zahtjev riješiti brzo i na primjeren način. U slučaju povrede Vaših osobnih podataka imate pravo na podnošenje prigovora Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Našoj web stranici možete pristupiti bez prijave ili registracije, odnosno bez otkrivanja Vašeg identiteta.

M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO izričito izjavljuje da neće prodavati, dijeliti ili na bilo koji drugi način, ustupiti Vaše osobne podatke trećim osobama, osim pod uvjetom i na način određen ovim uvjetima. M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO pridržava pravo povremeno trećim osobama, koje se unajmljuju za pružanje određenih usluga u ime ili za račun M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO ili u svezi s drugim poslovnim djelatnostima ustupiti Vaše osobne podatke na daljnju obradu, jedino i isključivo u svrhu koja se podudara s prvobitnom svrhom prikupljanja podataka za koju ste dali svoj pristanak, o čemu će M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO posebno voditi računa.

Za zaštitu sigurnosti i povjerljivosti osobnih podataka korisnika koje prikupljamo online koristimo propisane sigurnosne tehnologije i postupke, a svi podaci su zaštićeni lozinkama. M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO poduzima sve potrebne mjere kako bi se Vaši osobni podaci zaštitili od opasnosti kao što su gubitak, zloporaba, neovlašteni pristup, uništenje i sl., u koju svrhu je M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO imenovala osobu odgovornu za GDPR.

M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO može prikupljati i obrađivati anonimne podatke o pristupu svojoj web stranici i pretragama koje posjetitelji provode. Takvi anonimni podaci koriste se u interne svrhe poboljšanja proizvoda i usluga, kao i izrade internih statistika.

U navedenu svrhu naša web stranica koristi kolačiće (cookies) koji prikupljaju podatke o Vašoj adresi e-pošte, nazivu domene te datumu i vremenu pristupanja stranicama. Kolačići se ne mogu koristiti za otkrivanje Vašeg identiteta. Više o kolačićima pročitajte niže.

M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO ne prikuplja i ne obrađuje osobne podatke maloljetnika. Iznimno, u slučaju prikupljanja osobnih podataka maloljetnika, roditelje ćemo obavijestiti o vrsti osobnih podataka koji se prikupljaju od osoba mlađih od 18 godina i/ili ponuditi im mogućnost opoziva suglasnosti za prikupljanje, korištenje i ustupanje osobnih podataka njihove djece trećim osobama.

Svoje komentare, pritužbe ili prijedloge za poboljšanje ovih uvjeta možete poslati putem e-pošte na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vaš M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO!

 

POLITIKA PRIVATNOSTI

M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO  

M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO sa sjedištem u Borovu, Školska 14, OIB: 0248548610 zastupano po vlasniku Živojin Bođirković (dalje u tekstu: Obrt) odlučno je i predano u provođenju zaštite Vaše privatnosti i osobnih podataka prilikom njihove obrade. Ova Politika Privatnosti objašnjava način na koji prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke u svrhu ispunjavanja naših zakonskih obveza, zasnivanja i ostvarivanja prava i obveza iz ugovornog odnosa te Vaša prava i mogućnosti koje imate u tom pogledu.

I/ TKO JE ODGOVORAN ZA SIGURNOST PRIKUPLJENIH OSOBNIH PODATAKA

Obrt je odgovoran za sigurnost prikupljenih osobnih podataka.

Vaše podatke će obrađivati Obrt kao voditelj obrade, te Živojin Bođirković u svojstvu osobe ovlaštene za GDPR temeljem Odluke o imenovanju osobe odgovorne za GDPR od dana 25.05.2018. g. U cilju zaštite osobnih podataka, omogućavanja njihove obrade te izvršavanja Vaših prava kao ispitanika čiji se osobni podaci obrađuju, osobni podaci mogu biti ustupljeni fizičkim i pravnim osobama s kojima surađujemo temeljem naših ugovornih ili zakonskih obveza (npr. odvjetnički uredi, revizorska društva, nadležna tijela javne vlasti).

II/ KOJE OSOBNE PODATKE OBRAĐUJEMO

Osobni podaci koje obrađujemo mogu uključivati:

-           podatke za ostvarivanje i održavanje kontakta kao što su ime i prezime, adresu stanovanja, prebivalište, osobni identifikacijski broj, zanimanje-poslovna funkcija, poštansku adresu, poslovnu adresu, broj fiksnog telefona, broj faksa, broj mobilnog telefona, elektroničku poštu (e-mail);

-           podatke koji se odnose na izdavanje faktura i procesuiranje plaćanja te provođene zakonskih obveza u odnosu na sprečavanje pranja novca i financiranje terorizma kao što su brojevi bankovnog računa, podaci kartica za platni promet i ostale odnosne informacije;

-           daljnje poslovne informacije koje su nužno potrebne u svrhu ostvarenja ugovornog odnosa ili koje su nam dobrovoljno dostavljene kao što su dane upute, specifični zahtjevi i/ili nalozi;

-           već ranije objavljene informacije koje prikupljamo putem javno dostupnih registara, evidencija i očevidnika;

-           detalje o međusobnoj komunikaciji (pisana korespondencija i sl.) kao i vođenim razgovorima u opsegu nužnom za ostvarenje prava i obveza iz ugovornog odnosa.

III/ KAKO PRIKUPLJAMO OSOBNE PODATKE

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo ovisno o okolnostima, uključujući:

-           kada je i ukoliko je prikupljanje osobnih podataka nužno u svrhu zasnivanja ugovornog odnosa i ostvarivanja prava i obveza iz istog;

-           kada Vi stupite u kontakt s nama neposredno ili putem elektroničkih komunikacija i/ili našim djelatnicima s ciljem zasnivanja poslovnog odnosa ili iskazivanja interesa u svrhu ostvarivanja poslovnog odnosa;

-           kada naši djelatnici stupe u kontakt s Vama ili pravnom osobom u kojoj ste dioničar, imatelj poslovnih udjela, imatelj neposrednog ili posrednog ekonomskog interesa ili obnašate odgovarajuću funkciju uključujući radni odnos, s ciljem zasnivanja poslovnog odnosa ili iskazivanja interesa u svrhu ostvarivanja poslovnog odnosa;

-           u svrhu distribucije promidžbenog materijala i reklamiranja naših proizvoda i usluga;

-           u određenim okolnostima prikupljamo i obrađujemo Vaše osobne podatke putem trećih strana. Primjerice osobne podatke možemo prikupljati od pravne osobe s kojom ste poslovno povezani, drugih pravnih osoba s kojima je Vaša pravna osoba poslovno povezana, drugih  javno dostupnih registara, evidencija i očevidnika.

IV/ DA LI STE NAM DUŽNI DATI OSOBNE PODATKE

Načelno, sve osobne podatke ustupate nam dobrovoljno; u pravilu nema nikakvih negativnih ili štetnih posljedica ukoliko odlučite ne ustupiti nam Vaše osobne podatke. Međutim, postoje okolnosti kada Obrt ne može poduzeti poslovne aktivnosti, uključujući pravne radnje, bez Vaših osobnih podataka, primjerice kada su osobni podaci nužni za procesuiranje Vaših narudžbi, uputa, zahtjeva i molbi, u svrhu zasnivanja obvezno-pravnog odnosa. U svim tim slučajevima prikupljanje i obrada Vaših osobnih podataka predstavlja uvjet za pružanje naših usluga osim u slučaju postojanja neke druge pravne osnove za njihovo prikupljanje kao što je to zakonska ili ugovorna osnova.

V/ SVRHE U KOJE OBRAĐUJEMO OSOBNE PODATKE

Osobne podatke obrađujemo isključivo u sljedeće svrhe (dalje: Dozvoljene svrhe):

 • u svrhu zasnivanja i ostvarenja prava te ispunjenja obveza iz radnog odnosa;
 • u svrhu ostvarivanja prava radnika propisanih posebnim zakonima;
 • u svrhu ostvarivanja prava Obrta kao poslodavca iz radnog odnosa i u vezi s radnim odnosom;
 • u svrhu zaštite sigurnosti i zdravlja radnika;
 • u svrhu izrade i dostave promidžbenog materijala;
 • u svrhu zasnivanja ugovornog odnosa i ostvarivanja prava i obveza iz istog;
 • u svrhu upravljanja i administracije poslovnim procesima povezanim sa ispunjenjem ugovora i ostvarivanjem prava i obveza iz istog uključujući procesuiranje plaćanja, knjigovodstvene svrhe, reviziju, naplatu potraživanja i usluge podrške u svezi navedenog;
 • u svrhu usklađivanja i ispunjavanja naših zakonskih obveza kao i obveza koje mogu proizaći iz prava Europske Unije kao i prava trećih država u primjenjivoj mjeri i u opsegu i sadržaju u kojemu navedena prava ne proturječe pravu Republike Hrvatske;
 • u svrhu analize i poboljšanja naših usluga i komunikacije s Vama;
 • u svrhu zaštite sigurnosti i upravljanja pristupom u naše poslovne prostorije, IT i komunikacijski sustav, on-line platforme, Internet stranice;
 • u svrhu identificiranja osobe ovlaštene na zastupanje naših ugovornih partnera, potpisivanja narudžbi i prihvata ponuda i zaključivanja ugovornog odnosa s nama;
 • u svrhu poštivanja sudskih odluka i odluka javnopravnih tijela i pravnih osoba s javnim ovlastima i ostvarivanja naših prava i na zakonu zasnovanih interesa;
 • u svrhu vođenja evidencije o statistici vezano uz naše poslovanje;
 • u svrhu marketinga, promidžbe i propagande;
 • za svaku svrhu koja se smatra nužno potrebnom u svezi ostvarivanja nekih od naprijed naznačenih svrha.

U svrhu komunikacije vezano uz usluge marketinga, pod uvjetom da je takva obveza propisana zakonom slati ćemo Vam samo one informacije u odnosu na koje ste dali privolu i samo toliko dugo dok privolu ne povučete. Vaše osobne podatke nećemo koristiti za poduzimanje nikakvih drugih radnji ili kreiranja profila osim u ovdje navedenim slučajevima.

Ovisno o tome u odnosu na koju Dozvoljenu svrhu obrađujemo Vaše osobne podatke, Vaše osobne podatke možemo obrađivati na sljedećim pravnim osnovama:

 • ukoliko ste dali privolu za obradu svojih osobnih podataka u jednu ili više Dozvoljenih svrha;
 • obrada je nužna za izvršavanje ugovora u kojem ste stranka ili kako bi se poduzele radnje na Vaš zahtjev prije sklapanja ugovora;
 • obrada je nužna radi poštovanja naših pravnih obveza;
 • obrada je nužna kako bi se zaštitili Vaši ključni interesi; 
 • obrada je nužna za potrebe naših legitimnih interesa sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (dalje u tekstu: GDPR).

VI/ S KIME MOŽEMO DIJELITI VAŠE OSOBNE PODATKE

Vaše osobne podatke možemo dijeliti u sljedećim okolnostima:

Ukoliko ste naš poslovni partner, Vaše osobne podatke možemo dijeliti sa vanjskim suradnicima kao što su primjerice odvjetnički uredi, porezni savjetnici, revizorska društva, kreditni uredi i financijske institucije, poslovni subjekti s kojima je suradnja nužna radi ostvarivanja prava i obveza iz međusobnog ugovornog odnosa (primjerice tiskare), agencijama za naplatu potraživanja, javnopravnim tijelima i tijelima s javnim ovlastima, kada je to potrebno u svrhu zaštite ugovornih prava i/ili zahtjeva, ili kada je to u javno-pravnom interesu odnosno kada to predstavlja zakonsku obvezu.

Vaše osobne podatke možemo dijeliti na povjerljivoj osnovi s trećim osobama u svrhu pribavljanja Vašeg mišljenja u odnosu na kvalitetu naših proizvoda i usluga kako biste nam pomogli da poboljšamo kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Vaše osobne podatke možemo dijeliti s trećim osobama kojima smo prenijeli odnosno ustupili prava iz ugovornog odnosa s Vama.

Također smo ovlašteni naložiti trećim osobama obradu Vaših osobnih podataka u naše ime i za naš račun te sukladno našim uputama kao voditelja obrade, u kojem slučaju preuzimamo odgovornost za tajnost i sigurnost Vaših osobnih podataka. U tom slučaju Obrt ostaje u cijelosti odgovorno prema Vama za sigurnost i tajnost osobnih podataka te će koristiti sve potrebne mjere koje zahtijevaju mjerodavni propisi kako bi osigurali integritet i sigurnost Vaših osobnih podataka.

Vaše osobne podatke također možemo koristiti u statističke svrhe radi promatranja posjeta i korištenja naših mrežnih stranica s ciljem razvoja naše djelatnosti i poboljšanja kvalitete mrežnih stranica.

U ostalome Vaše osobne podatke možemo otkriti trećoj osobi isključivo ukoliko nam date privolu za takvo što, neovisno je li privola sadržana u posebnom dokumentu ili predstavlja zasebnu klauzulu ugovora, ukoliko je to zakonska obveza ili obveza postupanja sukladno nalogu suda ili drugog javnopravnog tijela odnosno tijela s javnim ovlastima.

VII/ OSOBNI PODACI TREĆIH OSOBA KOJE NAM DOSTAVLJATE

 Ukoliko nam dostavljate osobne podatke nekih drugih fizičkih osoba (primjerice nekoga od Vaših zaposlenika, direktora ili osobe s kojima stojite u određenom poslovnom odnosu) morate osigurati te jamčite da ste ovlašteni otkriti nam osobne podatke, da iste možemo obrađivati kao i da ih možemo bez obveze poduzimanja daljnjih radnji pribavljati, koristiti i prenositi iste sukladno uvjetima navedenima u Politici privatnosti. Posebice morate osigurati da je druga fizička osoba upoznata sa otkrivanjem njezinih osobnih podataka nama, da je dala suglasnost za takvo otkrivanje, korištenje i prenošenje osobnih podataka kao i da je u cijelosti upoznata sa sadržajem Politike privatnosti uključujući i ne ograničavajući se na naš identitet, kontakt podatke, svrhe obrade osobnih podataka, prava u odnosu na pristup osobnim podacima, izmjenu osobnih podataka,  uvid u prikupljene osobne podatke, brisanje osobnih podataka, prijenos osobnih podataka, pravo na podnošene prigovora u odnosu na obradu osobnih podataka, kao i posljedice u slučaju kršenja naših obveza u odnosu na navedeno.

VIII/ ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke štitit ćemo primjenom odgovarajućih tehničkih i organizacijsko-sigurnosnih mjera sukladno internim propisima i postupcima u odnosu na pohranu, pristup, otkrivanje i pristup osobnim podacima. Osobni podaci mogu se čuvati ju papirnatom obliku i biti pohranjeni u posebne elektroničke sustave zaštite osobnih podatka.

IX/ PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA

 Ukoliko nastane potreba da Obrt iznosi osobne podatke u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju, poduzet ćemo sve potrebne mjere kako bi stupanj zaštite Vaših osobnih podataka odgovarao zahtjevima Uredbe i drugih važećih propisa Republike Hrvatske. Ovo osiguravamo između ostalog primjenom standardnih ugovornih klauzula izdanih od strane Europske Komisije (Odluka Komisije od 15. lipnja 2001. o standardnim ugovornim klauzulama za prijenos osobnih podataka u treće zemlje, u skladu s Direktivom 95/46/EZ i Odluka Komisije od 27. prosinca 2004. o izmjeni Odluke 2001/497/EZ u pogledu uvođenja alternativnog skupa standardnih ugovornih klauzula za prijenos osobnih podataka u treće zemlje). U slučaju takvog prijenosa, primatelj osobnih podataka u trećoj zemlji ili međunarodnoj organizaciji osiguravaju stupanj zaštite kako to zahtjeva Uredba. U slučaju prijenosa osobnih podataka na treće osobe Obrt će osigurati da i navedene osobe pružaju isti nivo zaštite kakav pruža Obrt. 

X/ IZMJENE OSOBNIH PODATAKA

Ukoliko se bilo koji osobni podatak koji ste nam dostavili promijeni (npr. Vaš e-mail, adresa stanovanja i sl.) ili ukoliko steknete saznanja da raspolažemo netočnim osobnim podatkom, molimo Vas da nas o tome obavijestite slanjem elektronske pošte na slijedeću e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Obrt nije odgovoran za bilo kakve gubitke koji bi proizlazili iz netočnih, neistinitih, manjkavih ili necjelovitih osobnih podataka koji su nam dostavljeni.

XI/ KOLIKO DUGO ČUVAMO OSOBNE PODATKE

Vaši osobni podaci brisat će se kada prestane razumna potreba za njihovim čuvanjem u Dozvoljene svrhe odnosno u mjeri u kojoj je to primjenjivo kada povučete privolu pod uvjetom da osobne podatke nismo dužni čuvati temeljem zakonskih obveza. U svakome slučaju Vaše osobne podatke čuvat ćemo sve dok postoji potreba za njihovim čuvanjem u svrhu realizacije prava i obveza iz sklopljenog ugovora odnosno poslovnog odnosa uključujući i potrebu prisilne naplate tražbine.

XII/ VAŠA PRAVA

Podložno uvjetima propisanim Uredbom odnosno propisima Republike Hrvatske, Vi imate pravo povući privolu (ukoliko se obrada osobnih podataka temelji na privoli, a ne postoji druga pravna osnova za to), pravo uvida u prikupljene osobne podatke, pravo zahtijevati izdavanje preslike osobnih podataka koje čuvamo, pravo zatražiti izmjenu prikupljenih osobnih podataka, pravo na brisanje osobnih podataka, pravo na prijenos prikupljenih osobnih podataka, pravo prigovora na obradu osobnih podataka. Ukoliko se odlučite za bilo što od prethodno navedenog, molimo Vas da nas kontaktirate slanje elektronske pošte na sljedeću e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., n/r Živojin Bođirković. Prilikom slanja možemo od Vas zatražiti da dokažete svoj identitet dostavljanjem valjane preslike osobnog dokumenta iz kojeg se može utvrditi Vaš identitet sa ciljem poštivanja mjerodavnih propisa i sprečavanja neovlaštenog otkrivanja osobnih podataka. Pridržavamo pravo naplatiti Vam dodatne naknade ukoliko zloupotrebljavate Vaše pravo na pristup osobnim podacima, primjerice u slučaju ulaganja opetovanih zahtjeva ili traženja dodatnih preslika dokumenata bez razumne osnove. Razmotriti ćemo sve Vaše zahtjeve i prigovore koje zaprimimo i pravovremeno odgovoriti na njih. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom, Vašu primjedbu možete uputiti na tijelo nadležno za zaštitu osobnih podataka – agenciju za zaštitu osobnih podataka.

Kontakt podaci Agencije za zaštitu osobnih podataka:

Martićeva ulica 14
HR - 10000 ZAGREB
Tel. 00385 (0)1 4609-000
Fax. 00385 (0)1 4609-099
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.azop.hr

XIII/ IZMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Ova Politika privatnosti stupa na snagu s danom 25. svibnja 2018.g. Pridržavamo pravo njene izmjene s vremena na vrijeme koje će odgovarati izmijenjenim postupcima i načinu obrade osobnih podataka ili promijenjenim zakonskim okolnostima. Izmjene će stupiti na snagu danom objave.

XIV/ KAKO NAS KONTAKTIRATI

Stalo nam je do Vašeg mišljenja o našoj Politici privatnosti. Kontaktirati nas možete slanjem elektronske pošte na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pisanim putem slanjem pismena na sljedeću poslovnu adresu unutar sjedišta Obrta: Borovo, Školska 14, n/r: Živojin Bođirković.                                                                                        

M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO
zastupan po vlasniku
Živojin Bođirković

 KOLAČIĆI (COOKIES)

Korištenje kolačića (cookies)

Ova web stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga. Odluka o dopuštanju korištenja kolačića na Internet stranici u potpunosti je Vaša. Napominjemo kako web stranica pravilno funkcionira samo ukoliko je omogućeno korištenje kolačića.

Što su kolačići?

Kolačići (cookies) su male datoteke koje Vaš preglednik sprema na disk prilikom posjete naše web stranice. To omogućuje našoj web stranici da prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite, kako bi Vam sukladno tome ponudili personalizirano iskustvo prilikom vašeg pregledavanja naše stranice. Kolačići nisu usmjereni na Vaše nadziranje i ne prate svaki Vaš korak te nisu zlonamjerni kod ili virus. Također, kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamovima, ne mogu spremiti lozinku i nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje. Informacije poput Vašeg imena ili e-mail adrese neće biti spremljene - web stranice ne mogu pristupiti vašim osobnim informacijama i datotekama na Vašem računalu.

Da bi „kolačiće“ mogli koristiti sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama, Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Direktivama EU 2002/58/EZ i 95/46/EZ te GDPR direktivi, treba nam vaša privola.

Vrste kolačića

1.         Kolačići sesije i Trajni kolačići

 • Kolačići sesije (session cookies) su privremeni kolačići koji istječu nakon što napustite web stranicu. Ti kolačići su obvezni za pravilan rad određenih aplikacija ili funkcionalnosti na ovoj Stranici.
 • Trajni kolačići (persistent cookies) se koriste radi poboljšanja iskustva naših korisnika (npr. pamćenje detalja prijave, tako da ih ne morate upisati svaki put kada posjetite web stranicu). Ti kolačići ostaju u kolačić datoteci Vašeg preglednika duže vrijeme. Taj vremenski period ovisit će o izboru postavki na Vašem Internet pregledniku. Trajni kolačići omogućuju da se podaci prenesu na web server svaki put kada posjetite stranicu.

2.         Kolačići prve i treće strane

 • Kolačići prve strane (first-party cookies) - izdaje ih ova web stranica. Ovi kolačići često služe za pravilan rad web stranice te za pamćenje Vaših preferenci na web stranici.
 • Kolačići treće strane (third-party cookies) su kolačići koji su postavljeni od strane druge web stranice ili usluge kao što je npr. YouTube. Nemamo pristup ni kontrolu nad ovim kolačićima. Trebate se konzultirati sa odgovarajućim pravilima o privatnosti tih trećih strana. Ako se nalazite u Europskoj uniji možete saznati više o tome kako treće strane koriste ove vrste kolačića na sljedećem linku: http://www.youronlinechoices.eu/.

3.         Neophodni i ostali kolačići

 • Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web stranice i korištenje njegovih značajki i / ili usluga. Primjerice omogućuju Vam surfanje po web stranici i mogućnost prijave u sigurna područja. Korištenjem ove web stranice automatski dajete privolu na uporabu neophodnih kolačića bez kojih web stranica ne može funkcionirati. To su PHPSESSID kolačići i _exp kolačići.
 • Kolačići za performanse prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu, primjerice na koje stranice posjetitelji najčešće dolaze i ako dobiju poruke o pogreškama sa tih stranica. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji identificiraju posjetitelja. Sve informacije koje prikupljaju ovi kolačići su anonimne. Koriste se samo za poboljšanje funkcioniranja ove web stranice.
 • Funkcionalni kolačići omogućuju našoj web stranici da pamti odabire i prilagodbe koje ste napravili tijekom posjeta i pružaju poboljšane osobne značajke. Primjerice pamćenje promjena jezičnih postavki ili preferencije valute. Također se mogu koristiti kako bi se omogućilo trećim stranama kako bi pružili alate za društveno dijeljenje i zapamtili vaše željene usluge dijeljenja.
 • Ova web stranica ne koristi marketing kolačiće

Kolačići koji se koriste na ovoj Internet stranici:

1.         PHPSESSID

 • Kolačići s imenom PHPSESSID sadrže samo referencu na sesiju pohranjenu na web poslužitelju. Nijedan podatak nije pohranjen u korisnikovom pregledniku i ovaj kolačić može se koristiti samo na trenutnoj web stranici.
 • Kolačići prve strane - Ova internet stranica
 • Sesijski kolačić

2.         cc_cookie_accept

 • Kolačić koji se koristi za pamćenje postavki korisnika - prihvaćanje korištenja svih kolačića na ovoj internet stranici. Ovaj kolačić zna samo vaše zadnje postavke kolačića i ne odražava trenutačno stanje kolačića u vašem pregledniku.
 • Kolačići prve strane - Ova internet stranica
 • Sesijski / Trajni kolačić (ako ne prihvatite sve kolačiće onda je Sesijski kolačić, u suprotnom je Trajni kolačić sa trajanjem od 1 godine)

3.         cc_cookie_decline

 • Kolačić koji se koristi za pamćenje postavki korisnika - prihvaćanje korištenja samo neophodnih kolačića na ovoj internet stranici. Ovaj kolačić zna samo vaše zadnje postavke kolačića i ne odražava trenutačno stanje kolačića u vašem pregledniku.
 • Kolačići prve strane - Ova internet stranica
 • Sesijski / Trajni kolačić (ako prihvatite sve kolačiće onda je Sesijski kolačić, u suprotnom je Trajni kolačić sa trajanjem od 1 godine)

4.         exp_last_visit (1 godina), exp_last_activity (1 godina), exp_tracker (sesijski), exp_csrf_token (sesijski)

 • Razni kolačići koji počinju sa 'exp_'. To su kolačići postavljeni od strane našeg sustava za upravljanje sadržajem i sadrže podatke kao što su: kad ste posljednji put posjetili našu web stranicu, prethodne stranice koje ste pogledali, duljina sesije za prijavljenog korisnika, ID sesije... Ovim kolačićima se ne prikupljaju Vaši osobni podaci, oni se koriste samo za osnovnu funkcionalnost internet stranice. 'exp_last_visit' i 'exp_last_activity' pohranjuju samo informaciju datum/vrijeme vašeg posjeta. 'exp_tracker' prati zadnje 2 stranice koje ste posjetili tako da vas, ako je potrebno, možemo vratiti natrag na odgovarajuće stranice. 'exp_csrf_token' se koristi kod slanja formi na stranici, to je jedinstveni i nasumični niz brojeva i slova koji štite našu web stranicu od neželjene pošte.
 • Kolačići prve strane - Ova internet stranica
 • exp_csrf_token i exp_tracker su sesijski kolačići, ostalo su trajni kolačići

5.         _ga (2 godine), _gid (1 dan), _gat (1 minuta), AMP_TOKEN (30 sekundi - 1 godina), _gac (3 mjeseca), __utma (2 godine), __utmb (30 minuta), __utmc (sesijski), __utmt (10 minuta), __utmz (6 mjeseci)

 • Ova web stranica koristi Google Analytics (?), uslugu web analize koju pruža Google Inc. ("Google"). Koristimo način integracije koji anonimizira vašu IP adresu. Google Analytics koristi kolačiće za analizu Vašeg korištenja web stranice. Informacije koje generira kolačić o Vašoj upotrebi ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) prenose se i pohranjuju na Google poslužitelju u Sjedinjenim Američkim Državama (?). Google koristi ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, pružajući izvješća o aktivnostima na web stranici za operatore web stranice. Google može prenijeti te podatke trećim stranama, ako to zahtijeva zakon ili ako treće strane obrade podatke u ime Googlea. Google neće povezati Vašu IP adresu s drugim podacima koje Google posjeduje. Pogledajte Google Pravila o privatnosti na sljedećem linku: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html. Google je razvio dodatak za preglednik kojim možete spriječiti korištenje Vaših podataka za Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js). Možete ga preuzeti ovdje: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 • Kolačići prve strane - Ova internet stranica
 • Trajni kolačići

Kako prihvatiti ili odbiti kolačiće

Uvijek možete blokirati upotrebu nekih ili svih kolačića koje koristimo na našoj web stranici, no to može utjecati na njenu funkcionalnost.

Okvir za postavke kolačića nalazi se na dnu ove stranice. Nakon odabira postavki, u svakom trenutku možete resetirati postavke kolačića također na dnu ove stranice.

Dodatno možete prihvatiti ili odbiti neke ili sve kolačiće prilagođavanjem postavki Vašeg preglednika. Na sljedećim linkovima možete pronaći informacije o tome kako promijeniti postavke za neke od najčešće korištenih web preglednika: Mozilla FirefoxGoogle ChromeMicrosoft Internet ExplorerApple SafariOpera. Neki preglednici Vam omogućuju surfanje u "anonimnom" načinu rada, ograničavajući količinu podataka postavljenih na vašem računalu i automatsko brisanje trajnih kolačića postavljenih na vaš uređaj kada završite sesiju pregledavanja. Postoje i mnoge aplikacije trećih strana koje možete dodati u preglednik da biste blokirali ili upravljali kolačićima. Možete i izbrisati kolačiće koji su prethodno bili postavljeni u Vaš preglednik tako da odaberete opciju za brisanje povijesti pregledavanja i pritom uključite i opciju brisanja kolačića. Detaljnije informacije o kolačićima i podešavanje postavki preglednika možete pronaći na stranici www.allaboutcookies.org.

Vaš M.O. „BOĐIRKOVIĆ“ BOROVO

 

 

EU funds

Super User by

The main goal of European Agricultural Fund for Rural Development (EAFRD) is strengthening of European rural development policy and implementation.

In October 2015, Croatian agency for payments in agriculture, fishery and rural development has awarded support funds in amount of 4.483.644,27 HRK to slaughter craft “Bođirković”. 

The project application has successfully prepared by the company :

Sense savjetovanje d.o.o.,
Frane Petrića 4/IV, Zagreb, Hrvatska
Tel: +385-1-4813-314 fax: +385-1-4922-433,
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://www.senseconsulting.eu/ 

 

PROJECT DESCRIPTION: “The reconstruction of economic building for production purpose – upgrade and equipment for slaughter and the unit for meat processing and building of livestock yard with additional contents”; measure 4.2. Support for investments in processing, marketing and or development of agricultural products; operation 4.2.1. „The increase of added value of agricultural products. 

 

 “The reconstruction of economic building for production purpose – upgrade and equipment for slaughter and the unit for meat processing and building of livestock yard with additional contents” is project implemented under operation “The increase of added value of agricultural products” and measure “Support for investments in processing, marketing and or development of agricultural products” within a framework of Croatian Rural Development Program for the period 2014 - 2020. The subject of the project is r of all EU and Croatian criteria and regulations about hygiene, quality and production economics. 

 

Project application has ensured the realisation of goals as it follows: 

I. 100% increase of the capacity of beef slaughter 

II. 50% increase of the capacity of pig slaughter 

III. 30% increase of procession of semi dry products 

IV. The improvement of technological process 

V. Expanding of production unit on additional 1.638,6 m2

 

Project will lead to results as it follows:

I. The fulfilment of all EU and Croatian criteria and regulations related to meat  processing

II. Optimum use of raw  

III. The expand of product offer

IV. The improvement of technological process

V. the improvement of veterinary and sanitary level in the unit 

 

Total project cost is 9.284.396,63 HRK, among which 8.967.288,55 HRK is acceptable.

The support funds are assured from EU budget with 85% (3.811.097,63 HRK) and Croatian budget with 15% (672.546,64 HRK).

Rewards, awards, letters of thanks

Super User by

Three years ago marketing was just a word for us, our only marketing activity was quality product and satisfied customers.

We decided to go out to public.

Our first participation on the fair in Novi Sad has resulted with the golden medal for the quality of product “Domestic sausage sauced with fat”. Next year, our grill sausage has also won gold medal and domestic sausage sauced with fat was announced as a group champion with golden medal too. We have also won the rewards such as “the most successful entrepreneur” or “eminent Croatian craftsmen”.

The charter of Vukovarsko - srijemska County: for the contribution to economy development.

We gained letters of thanks for expert and non selfish help. 

Come on, we are not children

Super User by

It is confirmed that in Croatia you can buy meat frozen for more than 10 years!

Is it possible that we eat imported meat older than 10 years as these days warned on Croatian Television one anonymous ex employer from meat industry who claims that has notified everything to authorities but none has reacted yet?! 

Read more
Izvor dalje.com

The import of frozen meat is bigger than 250%! 

Still there are no precise data about how many frozen Brazilian beef and other meat has been imported last month. But it is true that we can talk about great quantities which have overwhelmed the market because domestic producers, even in this time when we have many tourists which increases the demand, can not sell their baby beef and even some of orders are cancelled, the words are of the Baby beef president, Mr Toni Raič. 

Read more
Izvor limun.hr


Agriculture Committee: The import of old frozen meat in Croatia – the interest of importers lobby manages with agriculture 

Pročitajte priopćenje Odbora za poljoprivredu HSLS-a vezano uz uvoz smrznutog mesa u Hrvatsku.
Pročitajte više
Izvor hsls.hr

Croatians eat imported meat of suspicious quality? 

It is highlighted that stopping the incentives for pig fattening will lead to blackout of domestic production of fresh pig meat fattening which will result in increasing of import of suspicious quality of pork and thus Croatian can forget to have fresh and quality meat. 

Read more
Izvor tportal.hr

Lie about cholesterol

Super User by

The medicine doctor  Walter Hartenbach has affirmed, on the basis of long years researches and on the basis of more than 1000 heart operations, that there is no link between increased cholesterol and heart attach or atherosclerosis. That cognitions he has published in the book  named “Lie about cholesterol”. Earlier mentioned proves that increased cholesterol is not dangerous for human health. In the book the main factor that can cause the heart attach and atherosclerosis would be genetic factors, stress, hypertension, diabetes, adiposity.  Doctor Hartenbach explains that we can prevent the atherosclerosis and heart attach by healthy life styles. 

 

You should know

Super User by

About lamb:

- Live lamb must not weight more then 25 to 30 kg

- the price of live lamb is 22 HRK per kg (30 kg x 22 HRK = 660kn) + 25% VAT = 825 HRK is the price for the whole live lamb

If the lamb is quality, pulpy and the producer did not give it to drink water to get benefits during the weight, you can get 50 to 52% of hot half with head and bowels which is 16 kg. When the lamb is cold it weights 1 kg less which is 15 kg. The head and the bowels weight 2 kg. So we have 13 kg which we sell with the price of 60 HRK per kg.

So our “earning” is minus 45 HRK. (13 kg x 60 HRK is 780 HRK and we have payed 825 HRK for the live lamb.  If you sell us the head for 10 HRK and bowels for 10 HRK we have the minus 25 HRK. After that we have 15 kg of waste that we have to treat for the 1 HRK per kg which is 15 HRK. So our final minus is 40 HRK. Into this price we did not take into account the cost of vet , agro control and our work. The skin with wool nobody wants to buy any more.

And now follows the question for 1.000.000 HRK. How domestic lamb can be sold for the price of 20, 30 or 50 HRK per kg unless it is not frozen for a long time or if someone did not offer you the sheep for the price of lamb or if you did not get the fallout from big stock breeder? 

 

Advices

Super User by

Mixture for hamburger steak and meat dumplings 

Important – How many oil you put you put too many
Meat dumplings need just some fat or oil in order not to paste the frying pan. In opposite it will absorb in meat which is not good for taste…
You should fry on a very, very light fire. The thicker hamburger stake or meat dumplings you make the juicier they would be but you would need more time to fry it.

We recommend:
Finished hamburger and dumplings mixture put into pot (do not oil neither the pot neither you hands), chop red onion and hot pepper. Chop smoked bacon and cheese (gauda or edamer “Sirela” for example) and mix all the ingredients. After that, form hamburgers and dumplings and fry on a light fire. You will get new taste with the smoke taste.  

How to grill sausages?

Roasting:

Use barbecue pan (oil, olive oil, fat). Before or during grilling sausage do NEVER nick the sausage nor pick with the fork because of one simply reason – the best “sauce” will run out and you will lose the quality of taste. During the production sausage is not thermally processed. The sausage prefers light fire and temperature.

If you do not use these advices, the sausage will get tough crust and will not be enough roasted from inside neither will have the taste as it should have.

Cooking:

Eight to ten minutes in boiled water but the taste will not be such intensive as when you grill the sausage. 

 


Roštilj kobasice

Pečenje:
Roštilj tava (na ulju, masti, maslinovom ulju...). Prilikom pečenja ili prije vašu roštilj kobasicu NIKADA nemojte narezivati, seckati, bušiti viljuškom prilikom okretanja iz jednostavnog razloga. Zato što če sav „sok“, sva slast iscuriti iz nje (zato što roštilj kobasica prilikom proizvodnje nije termički obrađena, ni kuhana ni pečena, ona je svježe i odimljena) a vi ćete dobiti neki sasvim drugi okus – voli laganu vatru i temperaturu.

U koliko se niste ovoga pridržavali, kobasica će dobiti tvrdu koru a unutrašnjost ostaje ne pečena a o okusu neču ni govoriti.

Kuhanje:
U ključaloj vodi kuha se 8 do 10min samo što okus neće biti toliko intezivan kao kod pečenja.

Photo gallery

Super User by

{tab=Video}

{tab=Dani vina}

{tab=Gastronomadi}

{tab=Čarobni prosinac}

{tab=Pampas}

{tab=Poljoprivredni sajam}

{tab=Sajam Brač}

{tab=Sajam cvijeća}

{/tabs}

{tab=Sajam Makarska}

{tab=Sajam Split}

{tab=Sajam vina}

{tab=Sajam Zagreb}

{/tabs}

ABOUT US

Super User by

{tab=ESTABLISHING}

Slaughter craft “Bođirković” Borovo has long time tradition in meat production and processing.  The craft is actually “the meat house” which operates since the year 1982 and it is the only production craft of this type in this area.

The development of modern technologies in meat production and processing has caused the improvement of butcher’s processing of mostly pork and baby beef meat to wide range of different meat products.

The products are produced in order to satisfy the needs and tastes of customers who ask for colour, excellent appearance and colour of processed meat, bones, fat and above all richness and healthy flavour and smell.

Generally when we talk about food, buying original and quality product, for us, is much more important then price it self. In spite of all the globalisation trends we consider that tradition in producing and the producers’ identity it self are the most relevant aspects in our business. Tradition must not be forgotten but also the innovations have to be implemented in business also. So slaughter craft “Bođirković” successfully connects the old taste recipes with the new technology what results with the exclusive products with reputable tradition.

The technology of our meat processing has achieved the honourable level. Our meat products such as cooked sausages have won all the customer categories. Being aware that slaughter craft “Bođirković”’s products are daily consumed by children and all other age groups we are making all to ensure the high quality of products. We are paying maximal attention to high hygienic standards and the protection of human health.

From our beginning up to now, we are continuously monitoring the development of meat industry which implies the development of machines for meat processing and machines for keeping meat and meat products in the stores and slaughters.

Our mission is to satisfy our customers’ needs by offering them high quality products and service in our stores.

With our active market operations we want to prove that our products outstrip all imported products thanks to their tradition and quality. Also, we are trying to assure to our employees as better working conditions as we can by developing of our business and industry.

Thanks to the improvement of the production and services organisation we guarantee the quality and quantity of our products all because of satisfying our customer’s needs.

We continuously invest in our company, in our transportation means and our sale stores because we want to improve the meat processing and meat keeping conditions. 

Slaughter craft “Bodirković”’s products are, within the market, well known as the products of high quality and processed by traditional customs and recipes.

Our products will help you to have the quality nutrition. 

{tab=CUSTOMER RELATIONSHIP}

As a company orientated to market demands, we pay great attention to favourable customer relationship. In order to achieve our customer’s needs and requirements we invest in market research and production improvement. 

Our employees are butchers who were mostly attended the teaching practice at our company and after they have continued working in our team. Also, but not less important is our selling stuff without whom it would not be possible to place our products.

 

{tab=ODNOSI S KUPCIMA}

We are socially responsible company. Through the quality of our products and business activities we take care about the health of our customers.

We also act responsible toward our property, equipment, machines, transportation means and stores because we are aware that by their help we have our income resource and we can satisfy our working and living needs. Our company assure us safe working place, protection during the work and working clothes.

We encourage team work and friendly atmosphere on our working place.

 {tab=MANAGEMENT SYSTEM}

We satisfy our customer’s needs and requirements by the quality of products and business processes and their continuous improvement.

Our main goal is to have satisfied customer who will recommend us and thus bring us more new satisfied customers. Our customers are always right.

The demands and satisfaction of all other interested actors (employers, suppliers, financial institutions, community) is also not less important for us.

Our mission is to improve our quality based on tradition.

All of our products and processes are based on quality and tradition.

Our main orientation is traditional production of meat products.

We create trust on the basis of quality for which we are recognized.

In production we use recipes which respect all rules, regulations and law what leads to the high quality of our products.

The result is our overall quality by which we are recognized on the market.

We pay special attention to traditional production of our products. 

 

SERVICES

Super User by

{tab=DRYING}

We offer services of drying, meat smoking, cooking, bacon roasting, pig hock, bones with meat, meat, legs, tails…
In a traditional way in classical rooms for preparing smoked meat or in vacuum bags (air exfiltration from the bag extends the product life cycle).
Drying and all other services are available only if the animals are slaughtered in our slaughters. 

{tab=SLAUGHTER OF ANIMALS}

*complete processing of pork half
Back foot – bones removal, steaks
Front leg – bones removal, cube cutting (for soups) or milled.
Neck and steaks – cutting for barbecue or like “buđola” or “lakskare”
Bacon – cutting for drying or on slices for roasting (caesarean meat)
Fingers – on half or for soups
Fat – cube cutting.

90,00kn

The processing of French half 70,00kn
Removal of skin from both half  10,00kn
Making bacon from both half 20,00kn
Cutting of fat from both half   20,00kn
Making of two hams 20,00kn
Sausage making 2kn/kg
+
materijal

 - Usluge vrijede za životinje do 150kg, iznad 150kg cijena po dogovoru.

 The prices are for animals up to 150 kg, above 150 kg the price is as agreed.

{tab=TRANSPORT}

For the delivery within 50 km the transportation price is 200 HRK (the service is available only if we do the slaughter of animals). We do not offer the transportation services by them selves.  

 

 {/tabs}

Our products

Super User by

Galerija slika

Super User by

{tab=Video}

{tab=Dani vina}

{tab=Gastronomadi}

{tab=Čarobni prosinac}

{tab=Pampas}

{tab=Poljoprivredni sajam}

{tab=Sajam Brač}

{tab=Sajam cvijeća}

 

{tab=Sajam Makarska}

{tab=Sajam Split}

{tab=Sajam vina}

{tab=Sajam Zagreb}

{tab=Sajam Križevic}

{/tabs}

O nama

Super User by

{tab=OSNIVANJE}

Mesarski obrt “Bođirković” Borovo ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje i prerade mesa.Obrt predstavlja “kuću mesa” koja posluje od 1982 godine i jedini je proizvodni obrt ovog tipa na području općine Borovo

Razvoj modernih tehnologija u obradi i preradi mesa uvjetovao je unapređenje klaoničke obrade a s vremenom i razvoj prerade mesa i to uglavnom svinjskog i junećeg u veliki asortiman mesnih proizvoda.

Kroz ove proizvode danas a i u budućnosti želi se udovoljiti željama potrošača (kupaca) koji traže poželjnu boju, dobar izgled obrađenog mesa, kostiju, masti a nadasave sočnost i zdrav miris i okus.

Općenito ako je riječ o hrani spremni smo kupiti izvoran i kvalitetan proizvod umanjujući značaj cijene. Tradicija proizvodnje koja sa sobom nosi identitet jednog proizvođača veoma je važna unatoč svim trendovima globalizacije. Tradicija je nešto što se ne zaboravlja,a iinovacije koje donosi današnje vrijeme ne treba propustiti. Zato su u mesarsko obrtu “Bođirković” Borovo, stare prokušane recepture osvežili sa novom tehnologijom i postigli u proizvodima ekskluzivitet s prokušanom tradicijom.

Tehnologija prerade mesa je doostigla zavidnu razinu. Mesni proizvodi u tipu obarenih kobasica osvojili su sve kategorije kupaca. Spoznaja da su gotovo svakodnevno proizvodi mesarskog obrta “Bođirković” konzumirani od dječije i svih drugih starosnih skupina a znajući osjetljivost ove proizvodnje u obrtu čine sve da bi osigurali visoku kakvoću proizvoda i stalno prisutnu higijenu kao preventivu zdravlja ljudi. 

Od svog postanka do danas pratimo razvoj mesne industrije, što podrazumijeva razvoj strojeva za preradu mesa, aparata za čuvanje mesa i mesnih prerađevina u klaonicama i trgovinama.

Ponuđenim proizvodom i uslugom stremimo boljem zadovoljenju potreba naših kupaca, kao i kvalitetnijom uslugom u našim trgovinama.

Aktivnim djelovanjem na tržištu želimo dokazati da naši proizvodi svojom kvalitetom i tradicijom daleko premašuju sve uvozne proizvode i da razvojem naše industrije pokušavamo našim radnicima osigurati što bolje uvjete rada i zadovoljenje njihovih financijskih potreba.

Usavršavanjem organizacije proizvodnje i trgovine garantiramo kvalitetu i kvantitetu naših proizvoda radi zadovoljavanja potreba naših kupaca.

Investiramo u poduzeće s ciljem poboljšanja obrade mesa i mesnih prerađevina, njihovo čuvanje, u prijevozna sredstva i prodajna mjesta.

Proizvodi mesnog obrta BOĐIRKOVIĆ poznati su kao kvalitetan proizvod na tržištu, obrađeni po tradicionalim običajima i recepturama.

Svojim asortimanom pokušavamo Vas približiti kvalitetnijoj prehrani našeg stanovništva

{tab=ODNOSI S KUPCIMA}

Kao tvrtka orijentirana zahtjevima tržišta mesarski obrt BOĐIRKOVIĆ veliku važnost pridaje odnosima s kupcima. U tu svrhu tvrtka ulaže u daljnji napredak proizvodnje kao i praćenje tržišta a sve sa ciljem da bi zadovoljili sve veće zahtjeve kupaca.

Radnici zaposleni u mesarskom obrt BOĐIRKOVIĆ su mesari, većim dijelom koji su za vrijeme školovanja išli kod nas na praksu a po završetku školstva nastavli raditi u našoj tvrtci. Tu si i naši ljubazni prodavači u mesnicama bez kojih ne bi bilo moguće prodavati naše proizvode.

 

{tab=ODNOSI S KUPCIMA}

Odgovorni smo prema alatima i strojevima koje koristimo u proizvodnji i preradi mesa, te prijevoznim sredstvima i trgovinama, jer je to naš izvor prihoda i mjesto gdje možemo zadovoljiti sve naše potrebe za radom i životom. Tvrtka nam daje siguran posao i redovniju plaću, zaštitu na radu i odjeću koja je potrebna za posao.

Određuje nas zajedništvo i prijateljski odnos na radnom mjestu.

 {tab=SUSTAVI UPRAVLJANJA}

Kvalitet proizvoda i poslovnih procesa te stalno poboljšavanje kvalitete nastojimo zadovoljiti zahtjevima naših kupaca.

Naš je cilj zadovoljiti naše kupce jer kako poslovica kaže kupac je uvijek u pravu, te isto tako proširiti tržište.

Zahtjevi i zadovoljstvo naših kupaca i potrošača i ostalih zainteresiranih strana (vlasnici, zaposlenici, dobavljači, financijske institucije, društvena zajednica), moraju biti zadovoljni.

Misija je usavršiti dosadašnju kvalitetu koja je bazirana na tradiciji.

Svi naši proizvodi i poslovni procesi utemeljeni su na tradiciji i kvaliteti.

Naše je osnovno opravdanje tradicijska proizvodnja mesnih proizvoda.

Stvaramo povjerenje na temelju naše kvalitete po kojoj smo prepoznatljivi.
U izradi se koriste recepture, kojima se poštuju sva pravila, propisi i zakonska regulativa, čime se omogućava uvid u kvalitetu naših proizvoda.

Rezultat toga je i naša kvaliteta po kojoj smo prepoznatljivi na tržištu.

Posebna pažnja posvećuje se tradicijskoj proizvodnji naših proizvoda.

Usluge

Super User by

{tab=SUŠENJE}

Vršimo usluge: sušenja, dimljenja,kuhanja, pečenja: 
Slanine,bunceka,mesnatih kostiju,mesa, papaka i repića… 
Na tradicionalan način u klasičnim pušnicama I usluge pakovanja u vakum vrećice (izvlačenjem zraka iz vrećice, produžava se vremenski rok ispravnosti proizvoda). 
Sve usluge i usluge sušenja moguće je samo ako su životinje zaklane u našoj klaonici.

{tab=KLANJE}

*kompletna obrada sv. polovice
But - iskoštavanje, šnicle
Plečka - iskoštavanje, sječemo na kocke (za čorbanac) ili samljeveno.
Kremenadla i vrat siječemo za roštilj ili krojimo kao lakskare ili buđola.
Slanina - krojimo za sučenje ili siječemo na šnite za pečenje (carsko).
Papci - na pola ili za čorbanac.
Mast - sečemo na kockice.

90,00kn

obrada franc. polovice 70,00kn
skidanje kožura sa obje pole 10,00kn
skrajanje slanine sa obje pole 20,00kn
sječenje masti s obje pole  20,00kn
skrajanje 2 šunke 20,00kn
pravljenje kobasica 2kn/kg
+
materijal

 - Usluge vrijede za životinje do 150kg, iznad 150kg cijena po dogovoru.

 * BUT - iskoštavanje, šnicle

   PLEČKA - iskoštavanje, kocke ili mljeveno
   KREM ...
   SLANINA - rezanje carsko ili ....

   PAPCI - na pola ili za čorb
   MAST -  na kocke

{tab=PRIJEVOZ}

Usluge prijevoza u krugu od 50km naplačujemo 200kn. (samo ako M.O. Bođirković vrši uslugu klanja), sami transport ne vršimo.

 

 {/tabs}

Subscribe to this RSS feed