Narudžbe: 032/638-818

Dostava

DOSTAVA

Koliki su troškovi slanja i tko dostavlja paket?

Dostavu vršimo preko naših dostavnih partnera ili vlastitom dostavom, a trošak dostave je fiksan i ne ovisi o količini naručenih proizvoda.

Cijena dostave:

Svaka narudžba mora biti iznad 300,00 kuna.

Dostava koja se vrši našom vlastitom dostavom je BESPLATNA, ali pod uvjetom da se narudžba odnosi na adrese koje obuhvaćaju navedeno mjesto i njegovu okolicu:

 • Vinkovci i okolica
 • Vukovar i okolica
 • Osijek i okolica
 • Zagreb i okolica
 • Velika Gorica i okolica

 

Sva ostala mjesta u Republici Hrvatskoj i narudžbe vezane za ta područja – dostava iznosi od 20-50 kuna, ovisno o dostavnoj službi čije usluge koristimo.

U slučaju problema s dostavom, javite nam se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kako bismo provjerili što se dogodilo s Vašim paketom.

Rokovi i uvjeti isporuke?

Vaša će narudžba će biti isporučena u roku od 5 radih dana. Vikendom i praznicima ne isporučujemo. Imajte na umu da se vrijeme isporuke može produljiti zbog izvanrednih okolnosti na koje nemamo utjecaja (kvar, nezgode, greške u adresi, uvjeti na cesti, blagdani, itd.). Izuzetak je dostava na otoke koja se vrši prema rasporedima dostave naših partnera. Sve detalje oko rokova isporuke možete saznati upitom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Kupac od dostavne službe dobiva e-mail i SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave, kao i o eventualnom iznosu pouzeća. Prvi SMS i e-mail kupac dobiva u trenutku kada pripremimo paket (ako je ostavio e-mail i broj mobitela prilikom narudžbe), a drugi na sam dan dostave. U drugom SMS-u i e-mailu kupac dobiva i kontakt broj dostavljača na terenu.

Dostava se uobičajeno vrši u vremenu od 08:00-16:00.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

 

 

 

Gdje isporučujemo naručene proizvode?

Proizvode isporučujemo na adresu koju ste naveli prilikom registracije, odnosno prilikom kupnje artikala. Savjetujemo vam da unesete adresu na kojoj se nalazite u dopodnevnim satima. Također savjetujemo da napišete broj telefona ili mobitela na koji vas kurir može dobiti i s vama  dogovoriti način dostave. Broj telefona koristi se isključivo za svrhu kvalitetnije dostave.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

Ukoliko kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, primatelj dobiva obavijest i može odabrati jednu od 5 mogućnosti za sljedeću dostavu (dostava na novu adresu, dostava u drugo vrijeme, osobno preuzimanje u depou dostavne službe, odbitak pošiljke te davanje suglasnosti da se paket ostavi na dogovorenom mjestu). Ove obavijesti se nalaze i online na linku za praćenje pošiljke.

Dostavna služba ne vrši dostavu u Vaše mjesto?

U slučaju da za pojedino mjesto (unutar RH) nije moguća isporuka dostavnom službom, dostava će biti izvršena putem pošte, u dogovoru s kupcem. Kod otkupnih pošiljki (plaćanje pouzećem) pošta od primatelja dodatno naplaćuje naknadu za transfer gotovine, o čemu će kupac biti pismeno obaviješten.

Mogu li naručiti dostavu u točno određeno vrijeme?

U uslugu dostave ne ulazi dostava u točno određeno vrijeme.

Da li mogu proizvode naručiti putem telefona?

Ne, narudžbe za proizvode primamo isključivo preko web shopa www.mesnice-bodjirkovic.hr.

Da li je moguće osobno preuzimanje naručenih proizvoda?

Da, proizvode možete preuzeti i osobno na adresi Školska 14, 32227 Borovo te na lokacijama naših mesnica kako slijedi:

 1. 32227 Borovo, Školska 14/A
 2. 32000 Vukovar, Domovinskog rata 1
 3. 32000 Vukovar, Olajnica 20
 4. 32000 Vukovar, Trg žrtava Ovčare 5
 5. 31000 Osijek, Trg Ljudevita Gaja 5A
 6. 31226 Dalj, Kardinala Alojzija Stepinca 8
 7. 31204 Bijelo Brdo, Nikole Tesle 44
 8. 31000 Osijek, Kralja Petra Svačića 7A
 9. 10410 Velika Gorica, Slavka Kolara 1
 10. 10410 Velika Gorica, Trg kralja Petra Krešimira IV bb
 11. 31000 Osijek, Trg Bana Josipa Jelačića 14

Prije preuzimanja ćemo vas telefonski kontaktirati oko točnog termina kada možete preuzeti paket.

Gdje dostavljamo naručene proizvode?

Naručene proizvode dostavljamo na području Republike Hrvatske.