Narudžbe: 032/638-818

Pohvale

Redoviti sam kupac mesnice u Svačićevoj u Osijeku. Osim izuzetno kvalitetnih i svježih proizvoda  te dostupnosti određenih komada mesa koji nisu u redovitoj ponudi bilo koje mesnice u OSijeku, želim iskreno pohvaliti oba mesara (mlađeg i starijeg -na žalost, ne znam im imena).  Oba su iznimno ljubazni, susretljivi, vješti  i profesionalni, što je danas rijetkost.  Sve pohvale!

S. Bilonić

Sandra Bilonić
Osijek
2018-11-29

Zahvalni na ovom članku!

G.
Zagreb
2018-05-30

Poštovani,

danas sam bila u vašoj trgovini u V.Gorici, ulica Slavka Kolara 1, uslužila me je gđa Ines. Dakle, nemam riječi kojima bih pohvalila uslužnost i ljubaznost gđe Ines. Vrlo je susretljiva i vrlo informativna, te se nadam da ću je i nadalje susretati u toj trgovini. Vašm proizvodima sam zadovoljna već duže vrijeme, a vrlo ljubazna prodavačica mi je danas zaista puno pomogla u odabiru. Svaka pohvala za vrijednu i ljubaznu gđu Ines. Srdačan pozdrav

Ivana
2017-08-31

Ja sam vas stalni kupac, prvo zelim pohvaliti vase proizvode. Zelim reci kako sam primjetio od kako gospodjica Branislava ne radi imate manje prometa i ostalo osoblje nije bas LJUBAZNO osobito ona plava. Ne znam joj ime ali zelim reci kako nije u redu kada musterije pitaju za crnu gospodjicu gdje je ne zeli odgovoriti i prevce ocima. Mislim da je to jako bezobrazno i mislim da bi bilo bolje da vratite nam BRANISLAVU ovdje  u  Osijek jer ovako cete izgubiti puno musterija. 

Jedino zelim pohvaliti onu malecku mislim da se zove TENA , jako je ljubazna i uljudna. 

Eto nadam se cete razmisliti o nasoj sugestiji. ZAHVALJUJEM.

Robert
2014-09-15

Poštovani, 
kupujem u vašoj mesnici na tržnici u Osijeku. Jako sam zadovoljna i svježim mesom, a i svim proizvodima od mesa koje sam do sada isprobala. 

Posebno moram pohvaliti mladu prodavačicu, ne znam joj ime (crna kosa), tako ljubaznu osobu dugo, dugo nisam srela. Jako je obzirna prema svim kupcima, a posebno prema starijim osobama (pomoći, savjetovati), stvarno jedna divna mlada osoba. 

Danas sam bila rano na mesenici, već oko 6.30, imala sam namjeru kupiti svježu kobasicu, ali još nije stigla roba. Kako ja radim do 15.00 sati, ne stignem poslije posla na mesnicu, a ta mlada prodavačica se ponudila da mi donese robu, kada zatvori mesnicu. Ovakvu ljubaznost ja u svom životu nisam doživjela, a niti čula za to. 

Ljudi vole druge kritizirati, ali malo se tko sjeti nekoga pohvaliti. 
Ova osoba je pravi radnik i zato je čuvajte, a mislim da je zaslužila da je i nagradite. 
Pozdrav

Magdalena Pavošević
2014-09-15

Poštovani, 
zanimalo bi me gdje prodajete svoje proizvode u Zagrebu? 
Inače sam ja vaš vjerni kupac u Vukovaru. 
Srdačan pozdrav! 
Jasna Bingulac-Popović

Jasna
Zagreb
2014-09-15

kakva je to mesna dijeta kak to funkcionira?

Tomislav
2014-09-15

Nije mi jasno zasto staviti bocu u prase kada se pece, zar to nije opasno da boca pukne i sve meso ode u propast. 

Zahvalna 

Snjezana

Snježana
2014-09-15

U potrazi za vašom e-mail-adreson pročitala sam vašu internet stranicu od A do Ž. I šta reći? Sve čestitke! Najiskrenije čestitke i najtoplije želje za dalji napredak Firme i dobrobit njenih vlasnika i radnika! "Mesarski obrt Bođirković" predstavlja u današnje vreme izuzetno redak primer, kako se poštenim i nesebičnim radom (umesto raznim trikovima na štetu potrošača) može postići poslovni uspeh i sačuvati i ljudsko dostojnstvo. To nije lak put, ali je jedini koji osigurava poverenje potrošača i dugoročnu dobrobit ne samo za Firmu, već i za zajednicu u kojoj deluje. To je ujedno i jedini put koji osigurava poslodavcu onu vrstu dubokog duševnog zadovoljstva, koje se nikako ne može postići "zgrtanjem novca" po svaku cenu. Bio bi blagoslov za naš kraj i našu državu kada bi se što više mladih poduzetnika ugledalo na "Mesarski obrt Bođirković". Još jednom, najabolje želje za svako dobro u budućnosti, Ljiljana Gehrecke

Ljiljana Gereke
2014-09-15

Pozdrav!

 

kupujem na tržnici Osijek i želim za početak pohvaliti vaše proizvode, a posebno bih

vas molila ako je ikako moguće da vratite onu crnu gospođicu u radnju na tržnici, gospođa je zaista ljubazna,

i bilo bi bolje kada bi je vratili. hvala!

Ivana
2014-09-15

samo pohvala za sve proizvode odlični su nisam probao baš sve ali sigurno hoću,lijep pozdrav.

Pero
2014-09-15

Lijep pozdrav!

Jako sam zadovoljan vašim proizvodima. Vrhunska kvaliteta i usluga.  Posebno sam sretan zbog novootvorene prodavaonice na svačićevoj. Blizu živim pa nema potrebe ići na tržnicu subotom.


Ervin.

Ervin
2014-09-15

Poštovani,
Moja cijela obitelj je oduševljena sa vašim mesom. Konkretno smo jeli ćevape...izmišljenog okusa su. Hvala

Dražen
2014-09-15

Sve pohvale vašoj mesnici u Osijeku(Proizvodima-Usluzi i Osoblju)! 
Nemojte ništa mijenjati,sve je ODLIĆNO!!!Najčešće kupujem Tirolsku,ali i druge stvari su odlićne!P.S-Šteta što je kupovina ogranićena sa radnim vremenom tržnice!Dobro bi došla još jedna u Osijeku sa Cjelodnevnim radnim vremenom(samo gledajte mogučnosti Besplatnog parkiranja),ako do nje dođe!!!Možda Robna Kuća na Sjenjaku,i sl!POZDRAV!

Goran
2014-09-15

Jako sam zadovoljna vašim mesom i proizvodima, osoblje ljubazno kao rijetko gdje, od kada ste u osijeku ne kupujem nigdje dalje ali molim vas provjerite točnost vage na osječkoj tržnici jer mi je u par navrata pokazalo gotovo 200 g manje. Provjerila sam na dvije vage kod kuće . Nije mi namjera provjeravati , ali uvijek kupim više pa izvažem i u porcijama zamrznem. Prijateljski pozdrav!

Sanja
Osijek
2014-09-15

Jako sam zadovoljan vašim proizvodima, najbolje 
su rostilj kobasice. Pozdrav iz Poreča

Dario
Poreč
2014-09-15

Pohvala osoblju mesnice u Osijeku. Odlicna usluga, super cijene.

Drazen
2014-09-15

POHVALJUJEM OSOBLJE IZ NOVOOTVORENE MESNICE U OSIJEKU(GOSPODIČNU?)TAKVA USLUGA SE RIJETKO SUSREĆE.PROIZVODI SU VAM VRHUNSKI,NADAM SE DA ĆE I CIJENA OSTATI PRIBLIŽNA KONKURENCIJI.I KADA NEMAM POTREBU ZA KUPOVINOM PROĐEM POKRAJ VAŠE MESNICE,POŠTOVANJE ĐURIĆ S.

Osoblje
2014-09-15

Stran 1 od 2