Dobro došli! Prijava / REGISTRACIJA

KOŠARICA : 0,00 kn

0
Košarica je prazna!
Proizvod osvježi

Kategorije

O nama

Mesarski obrt “Bođirković” Borovo ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje i prerade mesa.Obrt predstavlja “kuću mesa” koja posluje od 1982 godine i jedini je proizvodni obrt ovog tipa na području općine Borovo

Razvoj modernih tehnologija u obradi i preradi mesa uvjetovao je unapređenje klaoničke obrade a s vremenom i razvoj prerade mesa i to uglavnom svinjskog i junećeg u veliki asortiman mesnih proizvoda.

Kroz ove proizvode danas a i u budućnosti želi se udovoljiti željama potrošača (kupaca) koji traže poželjnu boju, dobar izgled obrađenog mesa, kostiju, masti a nadasave sočnost i zdrav miris i okus.

Općenito ako je riječ o hrani spremni smo kupiti izvoran i kvalitetan proizvod umanjujući značaj cijene. Tradicija proizvodnje koja sa sobom nosi identitet jednog proizvođača veoma je važna unatoč svim trendovima globalizacije. Tradicija je nešto što se ne zaboravlja,a iinovacije koje donosi današnje vrijeme ne treba propustiti. Zato su u mesarsko obrtu “Bođirković” Borovo, stare prokušane recepture osvežili sa novom tehnologijom i postigli u proizvodima ekskluzivitet s prokušanom tradicijom.

Tehnologija prerade mesa je doostigla zavidnu razinu. Mesni proizvodi u tipu obarenih kobasica osvojili su sve kategorije kupaca. Spoznaja da su gotovo svakodnevno proizvodi mesarskog obrta “Bođirković” konzumirani od dječije i svih drugih starosnih skupina a znajući osjetljivost ove proizvodnje u obrtu čine sve da bi osigurali visoku kakvoću proizvoda i stalno prisutnu higijenu kao preventivu zdravlja ljudi. 

Od svog postanka do danas pratimo razvoj mesne industrije, što podrazumijeva razvoj strojeva za preradu mesa, aparata za čuvanje mesa i mesnih prerađevina u klaonicama i trgovinama.

Ponuđenim proizvodom i uslugom stremimo boljem zadovoljenju potreba naših kupaca, kao i kvalitetnijom uslugom u našim trgovinama.

Aktivnim djelovanjem na tržištu želimo dokazati da naši proizvodi svojom kvalitetom i tradicijom daleko premašuju sve uvozne proizvode i da razvojem naše industrije pokušavamo našim radnicima osigurati što bolje uvjete rada i zadovoljenje njihovih financijskih potreba.

Usavršavanjem organizacije proizvodnje i trgovine garantiramo kvalitetu i kvantitetu naših proizvoda radi zadovoljavanja potreba naših kupaca.

Investiramo u poduzeće s ciljem poboljšanja obrade mesa i mesnih prerađevina, njihovo čuvanje, u prijevozna sredstva i prodajna mjesta.

Proizvodi mesnog obrta BOĐIRKOVIĆ poznati su kao kvalitetan proizvod na tržištu, obrađeni po tradicionalim običajima i recepturama.

Svojim asortimanom pokušavamo Vas približiti kvalitetnijoj prehrani našeg stanovništva

Prijavite se na novosti i osvojite do 20% popusta

Kontakti

  • Školska 14
    32227 Borovo
  • +385 (0)32 638 818 | +385 (0)98 195 9111
  • Radnim danom od 8 - 16h

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.